prayer Miro pa jebemu mater. Jeesu ljudi postali rasisti prije par godina kad je onih 3-4 degenerika silovali onu curicu na kolovarima (pardon bilo ih je 6)? Ili kad je opet još jedna curica isto silovana? Šta kada je ona budala početkom godine u Zadru išao ženu ubiti nožem. Za dilere i ostale maskote Zadra neću spominjati. Sve te lijepe geste humanosti su napravili ne stranci nego fino Zadrani tj da se točnije izrazim Hrvati.
Lijepo je susjedu gledat u dvorište, ali nedaj bože da se ponekad pogleda u svoj.
Što ti sad oces reci siluju naši pa mogu i stranci?
Oces komican odgovor?
Rađe bi da me siluje naš čovik nego stranac.
A sad oces iskren odgovor, silovatelji i pedofili sto se mene tice dana vise suca nebi vidil. Ili doživotan zatvor ili smrt u mukama. Za svecenike pedofile bi organizira svecano vješanje u njihovoj crkvi di su bili. Na pola mise bi se bacio špag preko onih greda i svečenika bi se vješalo.
Država je omogucila ovoliki uvoz jeftine radne snage koja nas je unistila. U mojoj firmi ih nema ali ovo po drugima je kaos. Opali se minimalac za placu nas se ne javi nitko i evo ulaznice. A glavno je kukanje nasi nece rade a ne spominje se placa nigdi. Od 100 ljudi ja mozda na jednog ili dvoje naletin da je za njih.
I da od ljudi se napravilo rasiste pa to shvati kako oces.
Tzereen TEBI je ok da ti sa šmrkljivim i popišanim rukama neko dira kruh, meni nije. Meni nije bilo nikad. Btw, nekad kruh nisi pipao, već ti ga je dala prodavačica, koja je stavila barem škarnicl na ruku.
Evo ti sad iz prve ruke jer sam godinu i pol radio na dostavi kruha kako to ide.
Pekar napravi kruh i stavlja ga peci. Kruh se ispece ovaj ga vadi i sa RUKAMA slaze na kolica onda dolaze ovi sto RUKAMA uzimaju kruh i slažu ga kašete po broju za lokaciju di treba voziti. Onda šofer dobija taj kruh i RUKAMA ga slaze po ducanu di ide. Onda šofer doveze kruh u ducan di prodavaci RUKAMA vade kruh iza kašeta i stave ga na policu.
Tako da one fore kad dodes pa prodavacica stavi rukavicu da bi ti dala kruh ne znace nista, da di ne spominjem kako imaš odvratnih šofera što brisu nos i slazu kruh u isto vrime.
Ovo se izbjegne ako uzmeš u perkari di se odma pece kruh pa sravljaju na policu.