Recenzija | Stellar Blade
Za nestrpljive čitatelje možemo potvrditi da je Stellar Blade zaista odlična akcijska igra koja je zaslužila sav medijski prostor koji dobija.
Za nestrpljive čitatelje možemo potvrditi da je Stellar Blade zaista odlična akcijska igra koja je zaslužila sav medijski prostor koji dobija.
Napiso si sve kaj je trebalo, pokriven svaki dio igre. Svaka ti dala u Eve-inom kostimu.
Nemaš pojma kolko mi je drago da je igra odlična i da mi je s razlogom bila među najočekivanijima ove godine.
Samo pitanje…ima kakav challenge mod, sa misijama?
Ili je samo story i to je to?
Tko bi rekao da će Stellar Blade recenzija (o)značiti kraj jedne ere.
Dobra recenzija. Mislim da si sve "pokrio" i otprilike točno znam što očekivati.
Za mene nije "day one" ali će se sigurno odigrati.
Svaka čast na opširnoj i kvalitetnoj recenziji, sve sam saznao što me je zanimalo, čak i više od toga. Hype je na nivou. Nestrpljivo čekam petak da zgrabim svoj primjerak.
U zadnje vrijeme baš i ne kupujem igre po punoj cijeni, ali ovakav pristup prema gamerima… nema mikrotransakcija, nema plati-više-za-early-acces, nema bezobrazno skupe verzije (gledam tebe star wars outlaws), ispoliranost igre day one, itd… moram jednostavno nagraditi s time da platim punu cijenu.
Ne znam da li pretjerujem, ali ovo je jedna od igri kod kojih mi gameri možemo pridonijeti boljitku gamerske industrije s time da nagradimo ovakav pozitivan pristup prema nama s dobrim prodajnim rezultatima.
milicevic87 thanks buddy.
Slažem se s tobom. Ako želimo pokazati drugim developerima što zapravo želimo, bilo bi dobro kupiti ovakvu igru day one. Naravno, ako uopće volimo taj žanr o kojem pričamo i ako imamo para za to .
Ja bih ovo (zbog poštenog pristupa te količine truda i ljubavi uloženih u naslov) zbilja usporedio s Baldur's Gate 3, ali za drugu publiku.
Btw, opalio sam 1797 screenova dok sam igrao. Strašno.
Gledajuć ocjene (bitnih recenzenata, ne IGN i slično…), manje više top za ovu igricu, toliko da ju treba uzet u obzir ko GOTY kontendera.. Nije moja šalica čaja, nipošto, ali neka im je na čast, trudili su se, zaslužili su dobru vibru.. Al me činjenica da je ovo (sasvim legitiman!) GOTY kandidat natjerala da malo razmislim o ovoj godini.. Nakon turbo 2023., čini se da je na rasporedu još jedna tužna i sušna godina, na tragu najgorih, 2021. i 2022… Rano je još , nije ni maj, i možda stvari spase SW Outlaws, Black Myth Wukong ili novi 40K Spejs Marin, alo izađu po predviđenom.. Ili se netko od hevi hittera (koji qratz rade Noti Dog, Santa Monica, Saker Panč, Asobo, Blupoinzt, Hausmark, San Diego, Guerilla…..??? Bend ne računam, nek si zabiju multiplayer u tamno mjesto…) iznenada javi da izlaze s nečim jakim u 2024. Bez najave, sumljam…. Tužno sve skupa za ovu godinu… Ili je čaša polu puna, ako gledamo iz perspektive bekloga..