ok kupujem

Znaci igra je ubila, ali nije woke, pa nije bas skupila komentara na forumu. 😁 Svaka im čast, vidjelo se odmah da će valjati.

Ima li smisla igrati dvojku bez da se odigra jedinica?

Neki story recap na youtubeu ne bi baš puno pomogo?

• renda

•  
      •  
      •  
      •  

Tuhy a ne znamo, ali posto se natavlja direkt na jedinicu pozeljno je da odigras, a i steta je ne odigrat jer je odlicna i ima stvarno vrhunskih misija.

Tuhy Ima li smisla igrati dvojku bez da se odigra jedinica?

Neki story recap na youtubeu ne bi baš puno pomogo?

Ima

Kazu da ne propustas puno a i igra radi grozno i ps4 verzija je pa stvarno nema smisla da je igras.

Ova je odlicna ali citan da ima dosta bugova na konzolama pa cu viditi par dana kad se bude igrati kakva je od igraca

@Tuhy Stavio sam ranije recap, pa evo opet. Mozes slobodno uskocit u dvojku

Ja sam i prije recenzija znao da cu igrat, al cekam jos malo da si komp slozim neki i da vidim kak si je igra sa bugovima.
    Jos mjesec dana slobodno pricekam 🙂

Evo čitam baš recenziju i totalno mi je drago da je nastavak super. Baš nam fali srednjovjekovni rpg, nisam stvarno dugo igrao tako nešto.

Bio sam u tolikom očaju da sam razmišljao i da novi Dragon age odigram. Srećom ovo je izašlo i sad sam miran.

Prvi dio je bio najpodcjenjeniji rpg generacije, nadam se da će se ovaj dobro prodati tako da nastave i dalje kako treba.

montoya

Hoću, u prvi dio sam utuko poprilično sati i nedavno ga prešo te sam veliki fan….

Dvojka se snima….

• Uređivano

@Tuhy sluzbeni recap od strane studija

@doktor1 ti si bas igrao tu igru 😃 ja imam 100h