Taj trailer ko da je napravljen u vrijeme PS4. Voštani likovi

Brijac Ni Skyrim ni Witcher. 😄 Vise ko Mount and Blade s malo vise detalja? Biras bas smjer napada i onda jos te smjerove kombiniras da aktiviras kombo. Ima vise dubine od Skyrima, ali kad naucis postane malo prelagano.

Fico

Ajde neka jer mi se čini da ovo onda nije za mene, a baš ne želim dodati još jednu igru na backlog listu 😃

Brijac Ja sam nedavno kupio za PS dok je bila cca 5e. Optimizacija je užas, ne samo da je igra lockana na 30 fpsa nego ima ponekad fps dropove a ne izgleda nikako. Najdulji loading u bilo kojoj ps4 igri koju sam igrao. I najviše bugova u bilo kojoj ps4 igri koju sam igrao. Ako želiš testirat bugove definitivno kupuj.

Što se same igre tice, odnosno gameplaya lagao bi kad bi rekao da je baš ono loša. Nije loša ali je za moj ukus prespora i prezahtjevna i definitivno nije za svakoga. Locksmiting npr bez miša je doslovno nemoguć na konzolama i kad sam to skužio nakon 20 sati gameplaya sam jednostavno odustao od igre.

Probaj "demo" verziju na pcu pa presudi, ali ovo sa skyrimom ima veze jedino što su obje iz prvog lica. Skyrim je arkada za djecu pored ove igre.

Također za ovu igru treba jebeno puno vremena što ja nemam.

Brijac bethesdin recept za open world, mnostvo istrazivanja, sitnih podsustava za crafting, interakciju s objektima, te njihov recept za rpg elemente i playstyle. Sto se tice price i likova, vise witcher 3, a sto se tice same borbe dosta unikatna igra i ima vlastitu ideju i realizaciju borbe.

@doctorfreak CryEngine bajo moj, ovo je punokrvni PC naslov, a ocekujem da i nastavak sabije sve moderne GPUove. Konzolaski port je samo to, port, da i publika tamo moze odigrati

chono CryEngine bajo moj, ovo je punokrvni PC naslov, a ocekujem da i nastavak sabije sve moderne GPUove. Konzolaski port je samo to, port, da i publika tamo moze odigrati

Kakav god da je engine radi užasno i izgleda užasno. Ako je klasični port kako kažeš tim gore.

Može se odigrati, naravno da je igrivo, ali mi je jedno od lošijih iskustva ps4/ps5 ere.

doctorfreak izgleda fenomenalno na PCu, jos i danas se nemogu nacuditi kako prirodno i bogato izgleda suma, potoci, livade i stari dvorci. Impresivne facijalne animacije za open world ovog kalibra

chono Vjerujem, dao sam svoj pogled prema konzolaškoj verziji.

Možda, jednom kad cu imati, odnosno ako cu imati, viška cca 100-200 sati odigrati na pc-u.

Kindgom Come: Deliverance je zapravo dobro optimizirana igra, to treba uz patch ići u 60 fps-a na velikim detaljima bez problema na PS5.

Torgue

Lijepo je vidjeti da istocne zemlje Europe sve više rade odlicne i kvalitetne igre, prvi dio je bio solidno iskustvo cak je bilo i blesavog humora, drugi dio se ocekuje👍🙂

4 mjeseci kasnije
            2 mjeseci kasnije

Mapa grada

Rattay za usporedbu

mjesec kasnije

Kingdom Come Deliverance 2 does not feature controversial anti-piracy tech Denuvo, or any DRM at all

24 dana kasnije

43 minuta gameplaya. Roba.

Ja bi prvo remaster jedinice 😶

Odustao sam od nje nakon par sati. Dobra igra ali drvena, traljav combat, sub 30fps. Ulazi sin u sobu kaze ŠTA JE TOOO? I ja je izbrisem.

solidmerlin kad si pezent na 30fpsa. Igra je jedna od ljepsih na trzistu, jer cryengine ubija