Brijac @Fico vjerojatno

Ja se spremam ovaj vikend pregazit cijelu sezonu. Vidim jako hvale svi

Ja sam isto vidio generalno pozitivne dojmove osim nekih primjedbi da je previše humora za jedan postapokaliptični svijet, no meni odgovara ako je humor pogođen. Isto planiram pogledati u sljedećih tjedan dana pa ćemo vidjeti.

Pogleda prvu. Nije mi se po traileru svidilo, ali zasad ugodno iznenadjen, vrlo kvalitetno i dostojanstveno igre odradjeno, za razliku od tlou 😜

Brotherhood of Steel premocno, drago mi je da i iz te perspektive imaju dio

Glumacki dio isto bas prva liga, svi odreda. Cak mi je i ona lynchova ku*ica iz twin peaksa sada kad je ostarija vrhunski, dok je bija mladji uvik mi je bija ljigav.

A detalja iz igre ko u prici

Bitno pitanje - da li bi preporučili nekome poput mene da gleda seriju iako nisam odigrao igru? Na listi mi je da ju odigram, a ne bih si serijom htio nešto spojlati 🙂

Ma nisam ni ja igrao tj. igrao sam davnih davnih dana, ali nikad nisam baš odigrao neki dio.

OverHypedG Nisam gledao vise od pol prve epizode, ali vjerujem da si neces nista bitno spoilati. Odvojena je radnja od igara.

OverHypedG Koju, F4? Koliko sam vidio, veze nema s igrom. Pitanje je vrti li se uopće i dio radnje oko Instituta.

Nema veze s pricama iz igre osim temelja.

To je po meni zbilja i dobra opcija, pogledat prvo seriju pa igrat (iako postoji rijetko ko u takvoj mogucnosti) jer prikazuje neke teme koje igre nisu, kao sta je Valut Tec prije radnje iz igre. Jedino sta tako neces pripoznat i cijenit sve detalje iz igre koje su zorno prenili u seriju, ali nista strasno.

Ne znam kad sam zadnji put odradija maraton neke serije. Kakav zaplet i rezija i detalji i gluma i ostalo, briljantno su oni to sve odradili. 10/10 od mene. Svi obavezno pogledat.

Zanimljivo, već je dogovoreno i snimanje druge sezone.

Super za reviewove, ceka se Boys 4 i RingofPower2 pa cu sve pogledat odjednom

Pogledao i ja prvu epizodu. Iznenađujuće dobro. Nema smisla spoilat ali ima dobrih šok momenata koji se ne očekuju. Taman kad misliš da postaje dosadnjikavo obrat.

Volim fallout i ovo je za sada top. Sve je pogođeno u sridu.

Svakako pogledajte, pogotovo ako ste igrali bilo koju fallout igru.

Dvije trećine prve epizode odgledano.

Apsolutni top.

Uzeo F4 zbog serije i konacno cu ga odigrat. Taman na 75% popusta na Steamu

Nisam dugo gledao ovak dobru seriju.

Kolko je sve pogođeno i izaziva poznati osjećaj igranja Fallouta. Perfektan ton.

Satirično, smješno, bizarno i quirky, a opet nevjerojarno mračno, ozbiljno i slojevito.

Dodaj glazbenu podlogu direktno preslikanu iz igara i činjenicu da te serija ne patronizira i ne dumpa ekspoziciju nikad nego ti genijalnom kombinacijom izgovorenih i neizgovorenih stvari objasni kaj se događa.

Vizualni storytelling radi punom parom.

Drago mi je da nismo trebali dugo čekat na ovak dobru adaptaciju pogotovo kad su One Piece i The Last of Us izašli tek nedugo.

Primjećujem drastični spike u općenitoj kvaliteti adaptacija u zadnje vrijeme i to je faking najs.

Uvijek će bit loših, al drago mi je da kvalitete isto ne ne dostaje.

Fico Zatrujte temu OPET s wokeom i bit ce banana.

Znači zakasnio sam na kvalitetan sadržaj, damn

Pogledao 4 epizode jako jako dobro sad mi se igra igra a nisan nikad igra pa ce f4 za ps5 biti idealan uvod