Miro ja sam krenuo i zakacio se totalno. Veceras uzimam Prime i ide serija. Neocekivan razvoj dogadaja, ali totalno

Miro sad sam procitao o cemu se radi, pametno.

Fico a sto je sa free speech? hmmm….. zasto se ne bi smijelo nesto komentirat po tom pitanju?

Pogledah prvi epizodu, veceras nastavljam gledat sa zenom, njoj se cak i svidja 🙂

Genesis Ajde nemoj, molim te. Trovalo se toliko tema i tjeralo ljude od komentiranja da od sada ide nulta tolerancija na unistavanje tema osobnim vendetama protiv bog zna cega.

Tu je kraj ove rasprave. Sve dalje se brise, kasnije sankcionira.

Pogledao prve dvije epizode i oduševljen sam.

Koliko god me razočarao Rings of Power toliko me Fallout oduševio. Bio sam siguran da će biti njesra a sad sam se toliko nahajpao da jedva čekam next gen update za F4.

Kvaliteta se vidi na svakom koraku i glumci su odlični.

Ovo mi uljeva nadu da će i Horizon serija biti super.

War. War never changes..

Odgledao sve i nakon TLOU još jedna izvrsna serija po igri…znači može se uz dovoljno želje i pameti.

Odličan priča, CGI jako dobar, solidna gluma te odlična atmosfera prenesena iz igre.

Uzeo mi je brat Prime free trial, moram sad požurit dok ne istekne. 🥲

Zamijenio sam radni dan. Danas radim i uzeo si petak slobodno da povežem 3 neradna dana. U petak predvečer uzimam Prime da pogledam cijelu seriju.

Genesis da se nadovežem, uvijek za slobodu govora i ako hoćeš pisat o tome slobodno otvori novu diskusiju. Ali Fico je super rekao, sloboda govora nije opravdanje za trovanje tema, a svaka se skroz deraila kad krene o tome. Ajmo ovdje ne ići u tom smjeru

Fenix ma za mene je to rijesena tema jer nakon svih rasprava u TLOU temi shvatio sam da zapravo mozes imat slobodu govora ako je feelings over facts tako da nemam puno sto vise za reci u vezi te teme niti zelim sad potaknuti novu diskusiju niti nekog dovest do ludila da dobije ban 😃

sto se tice serije, zasad treca epizoda i moram priznati da me drzi da sam cak kupio i F4 GOTY na steamu 🙂

19 dana kasnije

Nedavno završio s gledanjem. Ova ekipa što je radila na adaptaciji je napravila vrhunski posao. Vide se tu korijeni u videoigrama i naravno da nije rađeno za one koji očekuju "običnu" postapokalipsu poput WD, ali mislim da se ovo mirne duše može preporučiti i osobama koje nisu imale doticaja s Fallout igrama, ako ih zanima ovaj žanr s izraženim elementima SF-a.

U nastavku bih očekivao uvođenje super mutanata i možda da dio radnje posude iz Fallouta 1 ili 2. Već su prikazali da je tu NCR, a tu negdje je vjerojatno i Enclave. Materijala za ideje svakako imaju.

12 dana kasnije

Evo, napokon pogledali i fakat je genijalna serija. Ne znam iskreno kaj mi se više sviđa, scenarij, gluma ili glazba. Baš top notch.

Jedino što nisam uspio skužiti ako su svi od prije Fallouta kako nitko nije ništa od njih tipa tate i one plave trudne rekao za Moldaver kad je ušla sa raiderima u vault?