Pogledao i ja prvu epizodu. Iznenađujuće dobro. Nema smisla spoilat ali ima dobrih šok momenata koji se ne očekuju. Taman kad misliš da postaje dosadnjikavo obrat.

Volim fallout i ovo je za sada top. Sve je pogođeno u sridu.

Svakako pogledajte, pogotovo ako ste igrali bilo koju fallout igru.

Dvije trećine prve epizode odgledano.

Apsolutni top.

Uzeo F4 zbog serije i konacno cu ga odigrat. Taman na 75% popusta na Steamu

Nisam dugo gledao ovak dobru seriju.

Kolko je sve pogođeno i izaziva poznati osjećaj igranja Fallouta. Perfektan ton.

Satirično, smješno, bizarno i quirky, a opet nevjerojarno mračno, ozbiljno i slojevito.

Dodaj glazbenu podlogu direktno preslikanu iz igara i činjenicu da te serija ne patronizira i ne dumpa ekspoziciju nikad nego ti genijalnom kombinacijom izgovorenih i neizgovorenih stvari objasni kaj se događa.

Vizualni storytelling radi punom parom.

Drago mi je da nismo trebali dugo čekat na ovak dobru adaptaciju pogotovo kad su One Piece i The Last of Us izašli tek nedugo.

Primjećujem drastični spike u općenitoj kvaliteti adaptacija u zadnje vrijeme i to je faking najs.

Uvijek će bit loših, al drago mi je da kvalitete isto ne ne dostaje.

Fico Zatrujte temu OPET s wokeom i bit ce banana.

Znači zakasnio sam na kvalitetan sadržaj, damn

Pogledao 4 epizode jako jako dobro sad mi se igra igra a nisan nikad igra pa ce f4 za ps5 biti idealan uvod

Pogledao do kraja.

Ova serija potvrđuje da je Fallout serijal oduvijek benchmark za post-apokaliptični setting.

Drago mi je da negameri imaju priliku iskusit sve što je ikad biko dobro u Fallout igrama u ovak pitkom i zabavnom obliku.

I ako sam dobro skužio, sve je u canonu s igrama?

A Cooper… znači ako sam dobro skužio, on je Mysterious Stranger. I kakvu predobru priču su oko njega složili. Zanimljivo je da je Ghoul pošto tak nije poznat većini igrača, ali Valentine u četvorci spominje u svojim notesima da je možda ghoul.

Miro ja sam krenuo i zakacio se totalno. Veceras uzimam Prime i ide serija. Neocekivan razvoj dogadaja, ali totalno

Miro sad sam procitao o cemu se radi, pametno.

Fico a sto je sa free speech? hmmm….. zasto se ne bi smijelo nesto komentirat po tom pitanju?

Pogledah prvi epizodu, veceras nastavljam gledat sa zenom, njoj se cak i svidja 🙂

Genesis Ajde nemoj, molim te. Trovalo se toliko tema i tjeralo ljude od komentiranja da od sada ide nulta tolerancija na unistavanje tema osobnim vendetama protiv bog zna cega.

Tu je kraj ove rasprave. Sve dalje se brise, kasnije sankcionira.

Pogledao prve dvije epizode i oduševljen sam.

Koliko god me razočarao Rings of Power toliko me Fallout oduševio. Bio sam siguran da će biti njesra a sad sam se toliko nahajpao da jedva čekam next gen update za F4.

Kvaliteta se vidi na svakom koraku i glumci su odlični.

Ovo mi uljeva nadu da će i Horizon serija biti super.

War. War never changes..

Odgledao sve i nakon TLOU još jedna izvrsna serija po igri…znači može se uz dovoljno želje i pameti.

Odličan priča, CGI jako dobar, solidna gluma te odlična atmosfera prenesena iz igre.

Uzeo mi je brat Prime free trial, moram sad požurit dok ne istekne. 🥲

Zamijenio sam radni dan. Danas radim i uzeo si petak slobodno da povežem 3 neradna dana. U petak predvečer uzimam Prime da pogledam cijelu seriju.

Genesis da se nadovežem, uvijek za slobodu govora i ako hoćeš pisat o tome slobodno otvori novu diskusiju. Ali Fico je super rekao, sloboda govora nije opravdanje za trovanje tema, a svaka se skroz deraila kad krene o tome. Ajmo ovdje ne ići u tom smjeru

Fenix ma za mene je to rijesena tema jer nakon svih rasprava u TLOU temi shvatio sam da zapravo mozes imat slobodu govora ako je feelings over facts tako da nemam puno sto vise za reci u vezi te teme niti zelim sad potaknuti novu diskusiju niti nekog dovest do ludila da dobije ban 😃

sto se tice serije, zasad treca epizoda i moram priznati da me drzi da sam cak kupio i F4 GOTY na steamu 🙂