OverHypedG Koju, F4? Koliko sam vidio, veze nema s igrom. Pitanje je vrti li se uopće i dio radnje oko Instituta.
Fallout (TV serija)
- Uređivano
Nema veze s pricama iz igre osim temelja.
To je po meni zbilja i dobra opcija, pogledat prvo seriju pa igrat (iako postoji rijetko ko u takvoj mogucnosti) jer prikazuje neke teme koje igre nisu, kao sta je Valut Tec prije radnje iz igre. Jedino sta tako neces pripoznat i cijenit sve detalje iz igre koje su zorno prenili u seriju, ali nista strasno.
Ne znam kad sam zadnji put odradija maraton neke serije. Kakav zaplet i rezija i detalji i gluma i ostalo, briljantno su oni to sve odradili. 10/10 od mene. Svi obavezno pogledat.
Zanimljivo, već je dogovoreno i snimanje druge sezone.
Super za reviewove, ceka se Boys 4 i RingofPower2 pa cu sve pogledat odjednom
Pogledao i ja prvu epizodu. Iznenađujuće dobro. Nema smisla spoilat ali ima dobrih šok momenata koji se ne očekuju. Taman kad misliš da postaje dosadnjikavo obrat.
Volim fallout i ovo je za sada top. Sve je pogođeno u sridu.
Svakako pogledajte, pogotovo ako ste igrali bilo koju fallout igru.
Dvije trećine prve epizode odgledano.
Apsolutni top.
Uzeo F4 zbog serije i konacno cu ga odigrat. Taman na 75% popusta na Steamu
Ajme @chono započeo Fallout "another settlement needs your help!" 4
- Uređivano
Nisam dugo gledao ovak dobru seriju.
Kolko je sve pogođeno i izaziva poznati osjećaj igranja Fallouta. Perfektan ton.
Satirično, smješno, bizarno i quirky, a opet nevjerojarno mračno, ozbiljno i slojevito.
Dodaj glazbenu podlogu direktno preslikanu iz igara i činjenicu da te serija ne patronizira i ne dumpa ekspoziciju nikad nego ti genijalnom kombinacijom izgovorenih i neizgovorenih stvari objasni kaj se događa.
Vizualni storytelling radi punom parom.
Drago mi je da nismo trebali dugo čekat na ovak dobru adaptaciju pogotovo kad su One Piece i The Last of Us izašli tek nedugo.
Primjećujem drastični spike u općenitoj kvaliteti adaptacija u zadnje vrijeme i to je faking najs.
Uvijek će bit loših, al drago mi je da kvalitete isto ne ne dostaje.
Zatrujte temu OPET s wokeom i bit ce banana.
Pogledao 4 epizode jako jako dobro sad mi se igra igra a nisan nikad igra pa ce f4 za ps5 biti idealan uvod
Pogledao do kraja.
Ova serija potvrđuje da je Fallout serijal oduvijek benchmark za post-apokaliptični setting.
Drago mi je da negameri imaju priliku iskusit sve što je ikad biko dobro u Fallout igrama u ovak pitkom i zabavnom obliku.
I ako sam dobro skužio, sve je u canonu s igrama?
A Cooper… znači ako sam dobro skužio, on je Mysterious Stranger. I kakvu predobru priču su oko njega složili. Zanimljivo je da je Ghoul pošto tak nije poznat većini igrača, ali Valentine u četvorci spominje u svojim notesima da je možda ghoul.
- Uređivano
Pogledao prve dvije epizode i oduševljen sam.
Koliko god me razočarao Rings of Power toliko me Fallout oduševio. Bio sam siguran da će biti njesra a sad sam se toliko nahajpao da jedva čekam next gen update za F4.
Kvaliteta se vidi na svakom koraku i glumci su odlični.
Ovo mi uljeva nadu da će i Horizon serija biti super.
War. War never changes..
Odgledao sve i nakon TLOU još jedna izvrsna serija po igri…znači može se uz dovoljno želje i pameti.
Odličan priča, CGI jako dobar, solidna gluma te odlična atmosfera prenesena iz igre.