Eto, radosna vijest. Mali je srušio XSX i kako je konzola pala, HDMI je oštetio HDMI port. Onih nekoliko "iglica" je puklo i savilo se i uglavnom od HDMI porta više nema ništa i nema slike na TV-u. TV prepozna da je Xbox spojen, ali nema signala.

Ima netko s foruma tko može servisirati XSX ili znate nekoga tko to radi? Gledao sam na YT da i nije baš najlakši posao, ali nije ni sveti gral.

Hvala.

Naš je mali vidi se, plavi tabor od rođenja.😃

Flipper

Teško jer treba odlemiti precizno cijeli port a novi zalemljen nije garancija da neće imat prekida tj. dropouta slike ili zvuka.

Svejedno grdo ali čestitam, mali je "krstio" konzolu i nek je samo veselja. Bitno da bebaču nije nikaj. Smatraj to nekim blesingom.

pravednik Bitno da bebaču nije nikaj.

A zavisi jeli racunas pod nije nista i Flipperovu kaznu 😂

Uglavnom dite vidi da ne igra nista i razbilo je jednu konzolu ako ce vec i zaigrati bar ima laksi izbor sto ce igrati.

U Brodu od 4 servisa nitko ne želi. Kažu da je mrdavo. Fidia traži €100, a jedan servis iz Pule kaže da je od 75-100€. Tadam. E moj crni sine.

Flipper

I da u ZG nađeš ko bi to radio pa i put do ZG bi te došao nešto pa bi te došlo na isto. Cijene servisa su tu negdje, oni imaju svoje cjenike koliko šta košta od djelova ak zatreba, utrošeni materijal plus njihov rad.

Flipper Pa ako nova konzola dođe 500e, isplati se dat 100e za popravak.

Pogotovo ako na to dobiješ kakvo jamstvo.

Dogovoriš se da konzolu pošalješ poštom i to je to.

Ja bi ti napravio za 50e ali iskreno nemam vremena, a i nebih ti mogao dat nikakvo jamstvo 😃

Flipper Provjeri možda u OS u Ing elekronika ili RTV servis. U ovaj drugi sam odnio PS2 na čišćenje davnih dana (dok to nisam sam počeo raditi). Mislim da i ne bi trebao biti neki problem da se to sredi.

mjesec kasnije

buz nisam, ali sam našao gdje mogu. Slat ću ga u ZG. U Brodu se nitko ne usudi kao. A nisam ga još poslao jer nisam ga realno ni igrao zbog manjka vremena.

Flipper U Brodu se nitko ne usudi kao

Neznam kaj imaju za sjebat…ionako nemaš sliku to ti je ko da i ne radi 😃

U najgorem slučaju izvade disk…pa ako pođe po zlu kupe ti novu konzolu i stave tvoj stari disk.

Dobro i popuše koji euro 😃