Da opet malo dignem temu nakon nekog vremena korištenja. A i vidim da je @Raziel pital za njih u drugoj temi.
Ako se mogu naći po nekoj jeftinijoj cijeni, sa moje strane imaju apsolutnu preporuku. Zvuk je stvarno stvarno dobar. Nisam nikakav audiofil i ne mogu sad objektivno procjenjivat što je dobro a što nije, ali igranje Battlefielda u usporedbi sa zvukom sa tv-a je 10 levela iznad. U Lords of the Fallen sam čuo zvukove za koje nisam imal blage veze da su u igri. Novi Resident Evil niti ne pomišljam igrat ikak drukčije osim sa njima. Vjerujem da ima naglavnih slušalica koje zvuče (puno) bolje, ali radi praktičnosti vjerojatno nikad više neću na njih, i odsad nadalje kod mene u obzir dolaze isključivo in-ear sluške.
Glomaznije su, ali odlično sjedaju u uho i dosad nisam imal situaciju da su ispadale van. Imaju 4 vrste navlaka / gumica i svakak je preporuka da si pronađete adekvatne jer sa onim najvećima sam osjećal malu bol u uhu nakon sat i pol - dva korištenja. Odnosno, ne bih to nazval boli. Više nelagoda ili lagani pritisak. Sa ovim najmanjima mi je oke.
Baterija solidna, 5-6 sati bez problema. Čim ih skinem, idu u kutiju na punjenje i opet su ubrzo spremne. Punjenje kutije je dost brzo.
U recenzijama su kao jednu od glavnih mana navodili odspajanje. Vjerojatno je do updatea jer odgovorno tvrdim da se meni nisu odspojile nijednom i taj problem je očito riješen.
Također su dosta kritizirali i mikrofon, ali isto bih reko da se tu malo pretjerivalo. Sa kim god sam pričal, kažu da su me normalno čuli.
Mali prigovor ide na izostanak noise cancelinga, jer, ako nisu na max jačini (ili blizu), mogu čut susjeda sa donjeg kata kad se dere na telefon.
Other then that, poprilično sam zadovoljan i nije mi žao kupnje.