Pročitaj na portalu
Članak

Recenzija | PlayStation PULSE Explore in-ear slušalice

U ruke nam je ovih dana na test stigao par PlayStation PULSE Explore buds slušalica. Osim što su prve PlayStation brendirane slušalice tog tipa, prve su (uz Pulse Elite koji kod nas još nije dostupan) i s tzv. PlayStation Link tehnologijom bežičnog povezivanja koju je Sony dizajnirao s ciljem postizanja nižeg odziva, bolje povezivosti i lakšeg prebacivanja između izvora.

Znaci one su ideale samo za Portal radi toga PS linka…

Imam vrhunski audio setup. Odvojeni AMP/DAC na koji sam spojio odlične open-back slušalice ( SHP9500 ) i odvojeni mic ( ModMic 5 ) ali…

Žice me ubijaju. TV mi je udaljen 3 metra od kauča i preko cijele dnevne mi ide žica. Nepraktično i neda mi se s tim zafrkavati.

Čak bih se prebacio na in-ear jer su praktičnije i uši se ne znoje kao s over-ear.

Najviše si me zaintrigirao s time koliko si nahvalio kvalitetu zvuka.

Zvuči ( pun intended ) mi jako primamljivo ali ipak malo preskupo.

Je li netko probao Razer Hammerhead ili neke druge in-ear slušalice? Dojmovi ?

Cisto da se osvrnem na recenziju, otvoria sam i temu na forumu bia na temu ovih slusalica, u clanku je olako predena ogromna mana slusalica i citatelj ne razumi koliko je taj problem ogroman. Znaci ako planirate igrat na ps5, online igre mozete zaboravit! Slusalice random iskoce iz konekcije i potrebno je odspojit adapter i ponovno ga ustekat u ps5, fps je nemoguce s tim u vidu igrat, a osim ako ne sidis odma do ps5 uzasno iritirajuce za bilo kakvo igranje! U clanku nije uopce nabrojano medu manama niti spomenuto na kraju u sazetku recenzije! Ako ih planirate koristit za igranje na konzoli pripremite se za gubitak zivaca jer jedno 4 od 5 puta se odspoje

p7co ovaj problem nisam imao. Gubio se signal kako sam i opisao, ali USB nije ispadao na taj način. Na tvojem mjestu bih to vratio/zamijenio

Fenix ma ne ispadne usb nego da bi uspostavia konekciju ponovno sa slusalicama trebam ja odspojit usb od konzole i ponovno ga spojit, rijetko kad se dogodi da se slusalice bez toga same spoje, a i kad se same spoje samo ponovno ispadne konekcija. Kazem jedino rjesenje je izvadit usb i ponovno ga vratit za neku trajniju konekciju. Vratia sam slusalice, ne znam koliko si ti testira na konzoli, ali to su moja iskustva od jedno tjedan dana igranja na konzoli. Inace osobno sta se tice zvuka i udobnosti su teski top, ne znan kako su mogli ovo zajebat

p7co ma ne ispadne usb nego da bi uspostavia konekciju ponovno sa slusalicama trebam ja odspojit usb od konzole i ponovno ga spojit,

Shvatio sam te, nisam mislio da doslovno ispadne. Kažem, nisam imao taj specifičan problem, uvijek bi se spojile natrag samostalno nakon nekoliko sekunda. Ali dobro da si upozorio, vidjet će onaj koga zanima