Pročitaj na portalu
Članak

Tvorci Days Gonea zapošljavaju za rad na live service igri

Na čemu rade tvorci Days Gonea? Svakako ne na nastavku, ali Bend Studio je potvrdio kako novi projekt gradi na temeljima postavljenima u omiljenom open world zombi naslovu. Razvoj traje već godinama, još od 2019., ali dosad nismo dobili nijednu konkretnu informaciju o novoj igri. Sada oglas za posao pruža naznaku što bi ona mogla biti.

Yap, jer je DG cista stotka. Bend nije bendao i primio odiza ko ker

Deadwalker 10/10 dragons dogma 2, sve je blizu stotke, samo treba znati dobit ocjenu.

Nadam se da si shvatio ton u mom postu i da ne vjerujes kako sam zaista mislio da je DG materijal za max

chono je, sada mi je kliknulo, nisam vidio ironiju prvi puta dok sam čitao.

Meni je iskreno Days Gone u top 3 open world igre na ps4 koje sam odigrao.

Meni je isto dosta dobra igra, igrao sam ju doduse tek kad je dovoljno patcheva dobila. Osobno mi je gameplay bolji nego u horizonu recimo iako je horizon ispoliraniji i vidi se da je produkcija na vecem nivou. Najbolji dio su mi bili oni zombiji u spiljama, to je bas bio jebeni gust za igrati. Ona misija u pilani mi je isto u odlicnom sjecanju ostala.

Tvorci DG-a nek se lepo okupe i naprave DG2 i dok bi oni to šljakali bila bi najiščekivanija igra stoljeća. Neka pretjerujem ali volim, ma obožavam DG. Jedna od onih igara koje mogu odigravati više puta s vremena na vrijeme i tako u nedogled dok god dišem. Takvih baš i nema puno u mom slučaju. Odigraš neku i staviš je ili ne na listu odigranih i tu igra potpuno završava svoju misiju, instant zabava.