Ja sam pratio Driveclub od same najave i znam da je Evolution Studios vise puta "iznevjerio" Sony.Samo kod Drivecluba je bila odgoda za jednu godinu,launch bez onlinea u igri koja naglasava stalnu povezanost,nedostatak sadrzaja...
Ali DC je bio jedna od rijetkih PS eksluziva koja je nastavila dobivati ozbiljnu podrsku nakon izlaska(doduse to je bilo i prijekopotrebno).U trenutnoj verzija DCa su ispravljeni svi nedostatci sa launcha i dodano mnogo drugih stvari(vremenske neprilike,photomode,besplatne staze,auti...) tako da je DC danas kompletna i kvalitetna igra.Problem je sto je takva trebala biti na izlasku.
Igra se prodala u 2+ milijuna primjeraka i Sony je sigurno ostvario profit na DCu unatoc skupom razvoju i odgodama.Milim da je zatvaranje studija(koji ima tek oko 50 zaposlenika) napravljeno iz razloga kako bi se izbjegao novi moguci fijasko kod iduceg projekta i narusio ugled Sonya.
Nadam se da ce ljudi koji su izgubili posao brzo pronaci novi jer talent u Evolutionu je uvijek bio prisutan.
Takodjer bih volio vidjeti vise igara u spektakularnom engineu koji pokrece DC.