Steta, odigrat ce se svejedno jer obozovam TN gameplay.

Koliko god teško prihvaćam činjenicu da se DD2 vrti u 30-35 fpsa na PS5, ova recenzija mi je pomogla da zasad zaobiđem Ronina i uzmem DD2 koji se čini kao kvalitetnija igra.

Recenzijom si mi samo potvrdio ono što sam vidio u prvom prikazu. Sve osim borbe mi je izgledalo jako slabo.

StarFox_N

Ista stvar.

Prva Team Ninja igra koja me ničim nije vukla i koja mi je izgledala mlako i prosječno.

Očito nije nikakvo zadnje smeće i vjerojatno će se odigrat kad dođe na žešći popust il na PS Extru, al full cijenu nema šanse da dam.

foggy ma daj ajde, drzi 76 igra sto je okej i vrijedno igranja ako volis takav gameplay, nisam ni ja fan checklist open worlda ali znam sto ocekujem od njih - zabavan combat i to svi hvale tako da meni dovoljno, ne doduse po full cijeni.

DarkPunisher Ja se zezam, nisam igrao. Open world igara mi je stvarno dosta, cancer industrije. Neke sedmice tog zanra me niti malo ne privlace, a Ronin me na prvu i svaku odbio. Ako te privlaci, uzmes i rokas, simple.

Ovo bi moglo ubrzo na PS plus premium ili extra, imam US pretplatu godinu dana još.

Po gameplayu i svijetu ovo je čista kopija Ghost of Tsushime ali uz Team Ninja specifične stvari.

Trebao bi odigrati zaista ali slažem se da nikako po ovoj cijeni i nikako nije prioritet uz sve izašlo i ogromni backlog.

Ocjene više ne gledam kao sveto trojstvo već su mi neka vodilja u koji rang spadaju.

Dosta ljudi odma odkanta igru ako dobije 6/10 radi XX razloga a recimo može biti full zabavna i tehnički super ispolirana međutim priča je sranje ili gameplay elementi ne prate neke današnje "standarde" ili je ocjena jednostavno posljedica razočaranog recenzenta koji je imao visoka očekivanja.

Nekad se nije biralo, igrali smo sve a manje bili opterećeni ocjenama, recenzijama ili tehničkom izvedbom.

Pa i dalje to treba vrijediti - mene i dalje ne moze jedna sestica sprijecit da igram nesto sto me zanima. Nekad je sestica zanra kojeg volis tebi sedmica, a ako sve klikne onda je to zabava. Life is simple

chono Ne igram Starfield, nit me zanima, pa ni ne znam šta to znači za njega 🙂

Ali da se nadovežem - recenzije su postale đubar, dobre su samo za gnojit okolo (ne mislim na ovu na FFA, bas mislim da je ona relevantnija od ostalih).

foggy pa znaci ovo sto si napisao u nastavku zadnjeg posta. Ja namjerno igram 6 ili 7- 10 igre jer su mi top. Recenzije nabijem na onu stvar