- Uređivano
Sweet Baby... Jesus Christ almighty?
fensisuperstar stavih vec ovdje, potaknut revoltom Braneta sa fejsa
Blebetaonica 2 (comment)
Vidio sam da se piše o ovome. Iskreno nemam pojma o čemu se radi ni ti imam volje/vremena istraživat, ali prebacio sam ovdje
- Uređivano
Radi se o firmi koju studiji unajmljuju za pisanje priče u igrama, a koja u sadržaj ubacuje neke svoje političke ideologije, diversity, woke bs itd, a u slobodno vrijeme prijete studijima ako im u igrama fali diversity-a i traže da ga ubace.
Jedan dobar čovjek je skužio o čemu se radi i napravio: https://store.steampowered.com/curator/44858017-Sweet-Baby-Inc-detected/?appid=1934570 pa sad možemo na Steam-u vidjeti u čemu su ovi imali prste kad pregledavamo igre.
Druckmann je sigurno ponosan na njih.
A ništa…igrati ćemo od sada samo azijske igre.
FB gori a baba se češlja!
fensisuperstar ma ja bi ju kresnuo. recite vi drugi šta hoćete.
herc O čemu se točno radi i tko su oni, samo pogledajte 1:50 - 4:51
Covjek je detaljno objasnio o cemu se radi i navedeni su glavni pozadinski akteri, investitori Vanguard (od 1975.) i BlackRock (od 1988.) koji imaju prste i vlasništva u skoro svim velikim firmama.
Da li netko zna u kojoj igri je prvi put spomenut taj Vanguard? Hint, igra je objavljena na više tržišta 1999. i 2000.
A nista novo Woke se gura godinama zadnje 2-3 godine mozda vise nego ikad u svim industrijama. Zapad gura izmisljenje probleme i jebe mozak ljudima od malih nogu. Imaju vlast i medije iza sebe tako da se niko neusudi rec nesto protiv a i ako kaze brzo ce biti cancelan.