wooddiebone ali svi znamo da je od negdje 2010. humor prestao postojati i apsolutno sve što se ikad igdje čuje je istina.
Ima i tu neke istine. Takodjer mi je najjače kada se izvlace stari twittovi i kojekakve izjave prije ohohogodina. Pa svatko je nekad u životu rekao nešto ultraglupo. Takodjer mogu se razilaziti općenito s nekom osobom u nekim stavovima, ali nikad je neću odmah staviti zbog toga na crnu listu.
Stvarno bi trebali malo opusteniji biti i kaniti se što je više moguće internet-a u smislu da vodimo tudje bitke i zamaramo se šta je x y osoba rekla ili učinila.
Ja iskreno većinom kada pročitam neku vijest, već za 5 minuta sam ju potisnuo daleko u memoriju.
A i smanjio sam u zadnje vrijeme općenito čitati ista puno na netu jer stvarno je toliko negative svugdje i prozivanja jedni drugih da je postako obeshrabrujuće i imam osjećaj da odlazimo kao društvo u teški k.
Rekao sam sam sebi da više neću u nepotrebne konflikte ulaziti i da ću se pokušati više na sebe kao osobu usredotočiti, jer tu ima mjesta za napredak, prije nego počnem spočitavati drugima kakvi trebaju biti.
Edita:
I kako mi ide na jetra ovo što mi mobitel sam riječi napise. Svaki jebeni post moram kasnije editirati.