• Gaming Vijesti
  • Sony u narednoj godini neće izdati nastavak nijedne velike franšize

biver

A ja iman evo napola odigranog Alan W i u dolasku mi je Star Ocean i to je to od PS igri na Xboxu me ceka Dead Space remake.

Odigra san sve sto me zanimalo sto mi se nije svidilo je obrisano, nema sanse da gubin virme na nesto sto mi se nesvida a nekome drugome je top.

buz A šta će mi, skuplja sam prašinu na koncentriranom dijelu. Da pokupi svu prašinu iz cijelog stana, ee

Eh da su meni ti problemi da nemam što za igrat.

Takve probleme sam mogao imat prije 10 godina.

Izbora za igranje nikad vise, a vremena nikad manje, tako da me ovo uopce ne brine.

Miro Kuku njima kad ih FF16 spasava

Nije ta igra nikog spasila, ponajviše igrače. Čak i oni koji su je hvalili u početku, kasnije su promijenili mišljenje. Još jedna potvrda da su rece i day 1 mišljenja govno. Ne svima naravno, ali nikad više opreza nego u današnje vrijeme.

Ja plejku u zadnje vrijeme najviše koristim za igranje Gran Turisma, ostalo više-manje na PC-u. Čak sam odjavio i PS Plus, nije mi imalo smisla to više plaćati, pogotovo s ovim zadnjim poskupljenjem. Ne muči me nešto ova suša kada ionako nisam još odigrao hrpu toga od Sonyja (God of War i Ragnarok, Spider-Man 1 i 2, Ghost of Tsushima, Horizon 2 itd.

yakuza_stinger Meni konza skuplja prašinu više od godinu dana. Ovim tempom bi ju fakat mogao i prodat.

Do 4. mjeseca 2025. dok traje Playstation suša ce prodaja PC-a porasti, tamo uvijek ima svega za igranje a izlaze i novi veliki naslovi.

stitrek to ne možeš znati. Ne vjerujem da postoji baš takva korelacija pogotovo zbog cjenovnog dispariteta.

ja više ponaosob gledam. Relativno sam se privikao igrat na PC-u. Prištekam lažni Xbox one kontroler i peri. Jedino fali bolja (udobinija) stolica.

Al sad digresiram od teme.

yakuza_stinger to ne možeš znati. Ne vjerujem da postoji baš takva korelacija pogotovo zbog cjenovnog dispariteta.

Razlika u cijenama nije toliko velika, složi se solidan PC vec za 600-700 Eur, problem na Sonyu uz sušu su visoke cijene igara i placanje pretplate za online, još ako GT7 dođe na PC, good night PS5😁

stitrek koja suša? Pa izaći će 3rd party ekskluzivni i multiplatform naslovi , i već izlaze. A vijest govori o nastavcima franšiza, ne spominju se novi IP od poznatih studija.
        Plus, GTA 6 na jesen. Good luck playing that on PC.
        Ah zaboravio sam, jesen 2024. je za 10 godina, dotad će svi prodati konzole i složiti zvijeri od PCa za 600eura

stitrek kakve nepotpune brojke, daj već jednom pročitaj šta se piše pa onda odgovaraj umjesto da se disklejmaš sa smajlićima na doslovce svaki post

somethingwrong

Ti ocito ne citaš moje postove detaljno, moja suša se odnosila na onaj gore datum koji je objavljen sa strane VGC-a (no major franchise titles do 04.2025.) 600-700€ za solidan PC je realan iznos, rijec "disklejmaš" ne razumijem😁

foggy jbt igre su danas ko hpv u kurabe, danas dobra a za par dana se držiš za glavu na što si potrošio 80 eura.

Tzereen i Sucker Punch sigurno radi na nečemu, vraćamo se istom problemu da Sony očito ima strategiju da igre u zadnje vrijeme ne najavljuje 4,5 godina unaprijed kako je prije bila praksa. Mislim da je onaj leak koji je toliko naštetio ND-u skupa sa karantenom i promjenama u developmentu radi rada od kuće imao veći utjecaj nego se mislilo. A možda je i riječ o matketinškoj strategiji

Ako se ne varam praktički je potvrđeno da je sljedeći Bluepoint projekt originalni naslov a ne remake/remaster kao što smo se do sad navikli od njih.

PlayStation se kupuje zbog AAA ekskluziva kojih ove godine nema. Mrš.

Ali evo, praktički potvrda da će Xbox spasiti stvari.

somethingwrong

Za razliku od Demons Soulsa mislin da je Bloodborneu potreban samo jedan kvalitetan remaster. Ta igra i dan danas izgleda spetakularno, najviše zbog fatastičnog arta i atmosfere. Ne bih volio da se neko sa strane previše mjenja te segmente igre.

Bloodboorne je svakako IP kojeg treba iskoristit. To je možda i najomljiniji naslov FromSoftwarea. Ako postoji šansa za nastavak Sony tu nema šta razmišljat.