Generalni koncenzus je da sam alkić i loš jebač.
Ajmo razbit mit, bar o ovom prvom...
1. Koliko si najviše piva popio u jednom izlasku? - Chono7
Ja nisam nikakav pivopija i pivu do nedavno praktički nisam ni pio. Kolege u Westu su me malo navukle na nju (runda - dvije nakon posla), ali max su bile 3 i to Staropramen koja mi je najbolje od ovih koje sam dosad probal.
Al velim, nećeš me vidjet da ločem gajbu pive sa društvom, nije moj đir.
2. 1 dan bez alkohola ili godinu dana bez gejmanja? - Heat
Može i godinu dana bez alkohola što se mene tiče :)
Ja zadnjih godina stvarno puno izlazim, znam si i popit (ne se ubit ko stoka), ali ima i večeri kad ću bit na soku (preksinoć, recimo) i to mi ne predstavlja problem. Bar se nasmijem mojima koji se sašiju od alkohola.
Dok sam bio u vezi, nisam htio više od rundu-dvije, ja sam vozil malu doma i nisam si htjel dopustit da se nešto dogodi.
Bez igranja ne ide. Rijetko kad prođe dan a da ne upalim plejku bar malo. Ako se i dogodi, to je zbog posla i zbog obaveza. Gaming je dio mog života od 5-te godine i bil bude dok ne umrem.
3. Zašto širiš toksičnost? - Greyback
Ako je za povjerovat nekima sa Reboota, ja sam (uz većinu vas, koji ste se, hvala bogu, preselili na FFA da ne trujete novi i savršeni Reboot) vjerojatno nešto najgore što se dogodilo tom forumu i njegovim prethodnicima.
Samozavaravanje je zajebana stvar, al dobro, ko sam ja da ih razuvjeravam :)
Sad ćete mene i moju toksičnost morati trpit ovdje.
Kakav izraz, jbmti, vrišto sam kad sam to pročito :)
4. Koja pica volis mjesat da se dobro razvalis? - Prika
Nema puno mješanja, većinom uzmemo samo jedno (jackie, stock, vodka, whatever) i dere se po tome.
Od mješanja ću se sigurno napit i to izbjegavam.
Prije tri godine za bratićev rođendan se počelo sa bambusima (cca 10x), nastavilo sa par gemišta, presjeklo sa 8-10 Red bull vodki i zaključilo sa jeger colama na šanku. Jest da se to proteglo kroz 5-6 sati, al da si me drugi dan pito za detalje te fešte, nebih ti znao reć. Crna rupa. Oduzimanje na najjače. A ja sam još bio i relativno dobar kakvi su bili ostali.
Od tada Marko ne mješa :)
5. Tvoje najlošije seksualno iskustvo ? (Ispričaj nam) - Adin Musa JV
Sva su bila dobra. Pitaj Bladea.
6. Jel se ikad ženska osoba smijala veličini tvog "Bubimira"? - ThaUrban
Naravno. Sve dok joj nisam začepio usta.
7. Kome si i koliko platio za one Ninja Gaiden platine? - Veigue
Blitzu.
Ja sam njemu platiniro Super Meat Boya zauzvrat.
8. Jesi ikad igrao igru u pijanom stanju? - Densetsu
Rijetko. Ak dođem pod gasom doma, idem il jest nešto il odmah spavat. Znao sam, doduše, zalutat na forum(e) i vjerojatno je to i glavni razlog zašto kruže svakakve priče
Bar sam drugo jutro krepavo kad sam vidjel što sam znao pisat...mulac
9. Ukupno gledajući, jesi li u plusu ili minusu što se klađenja tiče? - Zero
Sve skupa vjerojatno u minusu, ko bi to računo.
Al ima perioda kad me luđački ide.
Onaj jedan period prije 5-6 godina je bio extra. Kladionica je platila novu telku, kamin, pola kuhinje i pola auta. Plus još sve moguće gluposti mimo toga. A onda je jednostavno stalo. Odnosno, po jedan par je vjerojatno odnio barem još tolko.
10. Kako si uspio pobjedit u clanu mjeseca s 3 posta godisnje koje napravis? - TRX
Svi me vole (osim Solid Snakea). : , šta da ti kažem.
Dobro, ni pisijašima baš nisam drag...ni Megatami. Ni PS2Masteru...
Kad razmislim, ni ostatak foruma me baš ne tangira nešto... :(
Ovo je namješteno, jbte...
11. Kome si morao dat šupka da te zaposle u Sancta Domenici ? - Blade
Preporuke, stručnost, snalažljivost, ljubaznost u radu, inteligentan izgled, mlad, zgodan, savršen.
Trgali su se da me dovedu.
12. Opiši nam svoj najbolji ulov(ženski naravno, al danas je moderno pa mozes i muski) i kako se odvila/razvila situacija? - Mudri
Ne lovim ja komade vikendima da istu večer završe samnom (makar se to dogodilo prije mjesec dana ), najbolji "ulovi" se, bar meni, dogode spontano :).
A sad, da li je bivša, nakon svega unazad dvije godine, najbolji ili najgori ulov, o tome bi se moglo raspravljat.
Što se tiče muških, dok sam radil na ulazu bazena / sauna u Tuheljskima,, imal sam dva - tri razgovora sa muškarcima kojima sam "bio jako sladak i simpatičan".
Jako kratke razgovore :
13. Kako komentiraš šta se ovaj misec nitko ne suzdržava s provokativnim pitanjima? - Shooter
Iskreno, očekival sam i puno gore, dosad se i niste baš suzdržavali sa ostalima. Makar bi i reko da je ovo ljudima dosadilo lagano :) , pa, ono, nek se nešto napiše samo da se izgura.
14. Kako komentiraš to da blejd nije postavio svoje klasicno pitanje sa kcerkom/zenom i konjem/crncima ?
Misliš li da je to zbog doze respekta ili zbog straha od tvoje notorne toxicnosti? - Dom
Zna da ja ne volim gledat nego sudjelovat u akciji, pa samim tim ima i odgovor odmah.
Doduše, uhm...
15. Uletava li ti tu i tamo Gigatama u poslovnicu sav veseo nakon što je otvorio par kul versus tema ili što je natjerao Witchera trojku na 4K i 178 FPS-a a nije prešo ni 3 sata igre? - Yakuza Stinger
A ne, jbte :) . Znao je često doć. Sad je otišo u Njemačku, kolko znam. Neću baš prepričavat razgovore, al falit će mi njegovo "Ja sam spasio Reboot", naviknul sam se slušati to. Bio bu mu dobar slogan ako se ikad poželi ovdje kandidirat za admina.
16. Sta te je natjeralo na nagli promjenu stila zivota? Jesi imao neki poseban razlog da zivis zdravije, neka zenska, zdravlje ili nesto trece? Eh i gdje nalazis inspiraciju da istrajes u tome? - Voltriz
Problema sa debljinom imam od osnovne škole i moram priznat da je obilježilo moj život i na negativan i na pozitivan način. Negativno jer sam prolazil kroz svakakva vrijeđanja i podjebavanja, a pozitivno jer sam imal karakter da prijeđem preko toga i izađem iz svega toga samo još jači. Moram reć da je gaming tu odigral veliku ulogu jer je, na neki način, bio moj bijeg od svega toga. Neko bi plako, neko bi padal u depresiju, neko bi posto agresivan...ja sam igral :)
Da se razumijemo, nikad nisam bil predrastično debeo, ono, extrem, ali da je bilo viška, bilo je. Uvijek sam ja voljel sport, visio sa ekipom na nogometu i na bazenima, ali isto tak volim i čitat i redovito se navečer leglo, nešto čitalo, jelo čips i zalijevalo ledenim čajem. Čisto trovanje, al eto...fini otrov :)
Kad sam, jednom prije 4 godine stal na vagu i vidio 122 kile, reko sam sam sebi da dosta sa tim. Prvenstveno zbog zdravlja, da se ja bolje osjećam, ali i zbog žena. Nije baš da padaju na takve :)
Nabavio sobni bike, počeo lagano vježbat, postepeno izbacivao te štetočine, pravilnija prehrana. Prije par mjeseci dobio program od jednog fitness trenera, dodatno se preporodio sa tim, počeo sa konkretnijim vježbama i poprilično zdravom prehranom.
Trenutno sam na 101 kg, jedan konfekcijski broj manje (XL umjesto XXL, čak i L ponekad ide :) ), lagana naznaka mišića na tijelu, izlasci za pamćenje, jedna propala veza (ali lijepa uspomena), druga (doslovno od preksinoć - prekjutros :* ) na pomolu, puno bolje se osjećam... evo otkud crpim inspiraciju ;) .
Moram priznat da u zadnje vrijeme ne stignem (il mi se neda) odradit trening, isto kao što i znam tu i tamo oderat pokoji čips, ali puno pomognu razni pozitivni komentari o tome da se vidi da sam smršavio.
Realno, ja sam i dalje mali debeli : , ali da se dosta toga promjenilo, je :)
17. Kakav je osjecas imat takvu velicinu kao Gigatamu za gosta u svojoj kuci? - Soul
Ak sva Master Rasa igra na način kak igra on, drago mi je da sam pezanterija :) i da je čovjek otišao u Njemačku :)
Ok je on...dok šuti
18. Top 5 najdrazih igara, knjiga i filmova. - TRX
- Knjige:
1. A Song of Ice and Fire - neprikosnoveni broj 1, namjerno navodim cijeli serijal jer ne želim izdvajat najbolju knjigu. Opće mišljenje je da je to treća, sa čim se i slažem, ali svaka ima svojih epic dijelova.
2. First Law - također ne želim rasčlanjivat te 3 knjige, svaka je vrh sama za sebe. Ako i nije bolje od ASoIaF-a, svakako je bar u rangu. Nezaboravni likovi i dijalozi.
3. Best Serve Cold - nije dio FL trilogije, ali je smješteno u taj canon, sa pojavom nekih likova iz trilogije, kao i spominjanja njenih događaja. Sjajno napisano.
4. It (Ono) - remekdjelo Stephena Kinga. Teško je reć nešto loše o ovome, trebalo je to napisat.
5. Daroviti učenik - kratka Kingova priča (cca 150 stranica) koja možda i nebi trebala bit u Top 5, ali rijetko koji lik ti se toliko zgadi ko Todd Bowden.
Ovdje bi mogal uvrstit i Lavove Al-Rassana koji su također vrhunska priča.
Vjerujem da bi lista bila malo drukčija da čitam knjige na engleskom, al jbga, mogu razumjet 70% toga, ovih 30% bi bilo previše rupa u priči :) . Da bar naši prevode malo brže neke stvari. Malazane, recimo...
- Filmovi:
1. Lord of the Rings trilogija - nešto najbolje ikad snimljeno.
2. Shawnshank Redemption - gleda se obavezno jednom - dvaput godišnje.
3. Inglorious Bastards - Tarantina voliš il mrziš, a ovo je za mene čisti masterpiece. Waltz ubio, uloga života.
4. Pirati s Kariba - možda ne zaslužuju općom kvalitetom, ali meni ih je uvijek prezabavno gledat.
5. Teško se odlučit, puno je dobrih filmova, past će mi ih sigurno hrpa na pamet s vremenom... Avengersi, Guardiansi, Rocky IV, The Prestige, Armageddon... Ovo je samo ono čega se sjetim sad, ko zna koliko sam vrhunskih filmova zaboravil.
- Igre:
Jako nezahvalno :) , previše se toga odigralo s godinama. Ovo definitivno nije redoslijed po redu, jednostavno je svaka odlična i posebna na svoj način i svaka zaslužuje bit na vrhu.
1. Metal Gear Solid (izdvajam dvojku kao najdražu, ali zna se što MGS predstavlja u gamingu. Imao je Kojima i zajeba, prvenstveno u vidu onog Peace smeća, al jbga, svaki voćnjak ima svoju trulu jabuku :) )
2. Ninja Gaiden Sigma 2 - ehh :))))
3. Witcher 3 - 150 sati čistog uživanja. Nextgen kakav treba biti, i, najvažnije, sa dušom.
4. The Last of Us - najbliže savršenstvu čemu su se videoigre primaknule.
5. Vanquish - najbolja najpodcjenjenija igra ikad. Savršen gameplay.
6. Demon / Dark Souls 1/2 - esencija onog što ja nazivam gamingom :)
7. Killzone 2 - najbolji FPS koji sam ikad igrao
8. Top Spin 3 / 4 - koliko se tu legendarnih partija odigralo :)
9. Resident Evil, Dino Crisis 2, Onimusha, Tenchu 2, Crash Bash, Final Fantasy X, Soul Reaver...stare legende
10. Rainbow Moon, Viewtiful Joe, Mass Effect 2/ 3, Burnout 3...ove nabrojane se ipak ističu.
Igre poput Dead Spacea, God of War-a, Batman: AC i hrpe ostalih su odlične, ali ne spadaju u ovaj gornji dom :)
19.Ikakvi opijati osim alkohola ? - Dabar
Nikad.
20. Tri igre koje su te najvise zabavile online? - TRX
1. Top Spin 3 / 4 - tebi ne trebam objašnjavat zašto :)
2. Motorstorm - prva online ikad, ujedno i jedna od najzabavnijih. Jedini problem što sam tamo naletio na tebe i nebi te se bog više riješio, papčino
3. Resistance 1 - prvi FPS online koji se rokao mjesecima i di su nikla neka prijateljstva koja traju i dandanas. Moji online počeci di sam bio nedojebani vrištavi klinac koji je sa strahopoštovanjem igro sa Gameplayom klanom...wow, facoooo
4. Killzone 2 - Resi je bio prvi, ali Killzone je bio najbolji i "najozbiljniji". I dandanas nenadjebiv što se kompetitivnog multyplayera tiče.
21. Kako to da si počeo (toliko) cugat? Nije me bilo par godina po forumima i iskreno me iznenadilo kad sam se vratio i vidio da ločeš ko smuk jer mi se čini da prije nisi bio pretjerano sklon alkoholu. Još se sjećam da sam te na GP okupljanju tlačio zašto ne piješ. - Greyback
Kak sam objasnil gore, ja nisam nikakav kronik :)
Odem van, ponekad si popijem da budem dobre volje, ponekad se razbijem ko mazga ali to je stvarno rijetko, a ponekad skoro da ne popijem niš. Kao preksinoć, recimo :) . Novi auto u kombinaciji sa time da sam vozio malu doma u 3pm su rezultirali sa 2 polupune čaše.
Kroz srednju nisam uopće pio, čim bi nešto popio, dobio bi neki osip. Doslovno.
Sa nekih 21-22 sam počeo izlazit sa drugom ekipom koja je počela onak, mladenački cugat, i s vremenom sam i ja otkril blagodati dobrog pijanstva
Al da odem van s ciljem da se razbijem ko stoka, ne, nikako ;) . U 90% slučajeva znam svoju granicu, a nije ni najmanji problem da ne popijem apsolutno niš mjesec dana.
Ovih 10% otpada na "who gives a fuck" situacije kad se opustim malo previše :) i kad vidite moje eskapade po forumu :). Ako sam uopće u stanju da primim mobitel.
22. Jeli voliš ići na more. Jeli bi ikad volio živjet u nekom manjem mjestu na jadranu? - Fenix
Nisam morski tip. Nemam ništa protiv da odem sa ekipom, ali neću ni plakat ako ga neću vidjet ove godine. Tim više što redovito izgorim, imam osjetljivu kožu što se toga tiče.
Paše mi tu di jesam, zasad ne bih niš mjenjal po tom pitanju.
23. Kako bi (ili je) izgledao tvoj prvi izlazak sa Lexie ? - Maximalni
Nije moj tip cure :)
Riskiram ostat bez sve love na računu i bit silovan dildačem koji je nazvan po meni.
24.DC ili Marvel filmovi ove godine?(koje više iščekuješ) - Fan O`War
Batu i Supermana idem gledat ovaj tjedan i stvarno me zanima, kao i novi X-Meni, ali novi Capetan America je broj 1 na wishlisti ove godine. Kao i novi Guardiansi, Avengersi i "pojedinačni" filmovi o herojima, nevezano kad će izać.
Superhero filmovi su definitivno po mom ukusu.
25. Di si bio 91.? - Heat
Srao u kahlicu, do onda valjda više nisam bio u pelenama.