somethingwrong

Steam Deck a pogotovo Valve Index se prodaju sa solidnom zaradom, kod Xboxa je taj postotak zarade kod konzola vjerovatno dosta manji.

Fico

Pogledaj mu cijenu, s obzirom da je VR niche ne vjerujem da ga u tako malim brojevima prodaju bez zarade.

Fico Valve index sa price tagom od 1000 eura je vrlo vjerojatno jako slabo prodavan u jedinkama

stitrek A nije nego spominjali ste ps3 i linux pa sam se zato nadoveza zašto im to nebi prošlo danas

MS ce izbacit novi konzolu,jer ako se to ne desi, ode ps6 na 1000€ zbog monopola

Zero Ali zašto bi iko kupia to kad opet imaš najveći problem - nemogućnost upgrade.

Koji će mi k Xbox sa Windowsom kad sam zapeo s tim hardverom sve do iduće generacije?

Ako želite nešto kao desktop PC, složite si desktop PC.

Brijac Svaka konzola ikad sama od sebe se prodaje s minusom, pogotovo u početku generacije. Znači gledamo svaku konzolu pojedinačno, koliki su troškovi proizvodnje odnosno vrijednost tih komponenti unutra naspram prodajne cijene.

Da nije tako, zašto bi uopće postojalo naplaćivanje online mp-a?

Kasnije se to naravno, "izlivela".

RickBarry Da nije tako, zašto bi uopće postojalo naplaćivanje online mp-a?

MP na konzolama se naplacuje jer se "može" i zato sto je zatvoren console-sustav sa nekim mogucnostima i popustima.

RickBarry Da nije tako, zašto bi uopće postojalo naplaćivanje online mp-a?

Zato što, kao i u svim drugim firmam, se zarađuje koliko se god može i na čemu se god može.

chono E to, bas zato sam i pitao. Jako je skup, ne gubi na cijeni i koliko god bio kvalitetan, Quest ga sisa cijenom i kvalitetom. Deck razumijem, Deck se vjerojatno odlicno prodaje, ali za Index gotovo pa nema sanse. Pogotovo jer je VR i sam po sebi jako malotrziste, a kamoli kad je jos skuplje.