deathwish bosscorelli a ono, meni na kompu imalo stuttering stalno na GTX 3070 i 32gb rama. možda to razlog.
chono deathwish nije zbog toga, imas hotfix drivera, jer one koji imas rade stutter kada je vsync ukljucen. https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5519?=&linkId=100000240085402
prayer Sve Sony ekskluzive naspram normalnih third party igara imaju manji peak čisto zbog toga jer su to već starije igre i nema više hype-a kao na izlasku. Problem po mom mišljenju kod Returnala je što je to na PS bila prva velika roguelike igra i igrači su se s razlogom zagrijali za to jer takav stil zna biti jako zarazan. PC tržište na drugu ruku ima more takvih igara te se Returnal ninpo čemu ne ističe od konkurencije osim što je AAA i ima veću produkcijsku vrijednost.
deathwish prayer ima i u tom nečeg. ja sam i returnal i spidermana gow odigrao na playki prvo. Pa mi se ne žuri ih sve opet kupit A za returnal da, imaš milju rougelike igara, koliko god returnal dobar bio i zanimljivo priča storyline