Kao da su me čuli da sam počeo igrati dvojku i da sam zazivao coop mode.. update-am topik kad bude više informacija.

Rekao bi da se na forumu Subnautica igre slabo igraju, ali stvarno čak i ako niste fan survivala dajte šansu.

Brijac točno to sam i ja pomislio dok sam pisao

Prva Subnautica mi bila odlična, drugu još nisam igrao. Btw bio sam uvjeren da si negdje pisao da si je igrao s bratom, a isto tako sam i ja bio uvjeren da sam je igrao s nekim. A nisam/nismo, čisti SP je

buz Može, čim ti daš šansu TLoU2.

Pa odigrao sam ja TLoU2. Jedino ako misliš da mu ponovno dam šansu.

Subnautica je bez sumnja predivna igra ali po meni pati od nekog nedostatka koji je meni potreban a koji je to nemam pojma jer prestao sam je igrati nakon nekog vremena a ono vrijeme dok sam je igrao sam uživao jer sam se baš pipremao na tu igru dulje vrijeme ali nešto mi falilo da me zadrži još dulje u igranju.

Pišite o njoj svoja iskustva i igrajte je sve više jer tako ću joj se i ja opet vratit. Pokrećemo jedan drugoga kao kotačići u starom satu.

A tebi Brico zahvaljujem što si opet nešto napisao o njoj i dao mi nekoliko postotaka volje da ju idem igrat.

8 mjeseci kasnije