Došle danas Turtle Beach Stealth 700P Gen 3 Wireless, iako su nakon pomoći tehničke službe Steelserisa, u potpunosti proradile i Artics Nova 7P! Da sam bil malo strpljiviji nebi došlo do te kupnje, no budući da ja nemrem zamisliti gaming bez slušalica, išel sam odma u nabavku, iako mi je mjesec skroz financijski naknap. No bu se preživelo ak Bog da.

Nikad prije nisam imal sluške ove cijenjene američke kompanije koja se bavi periferijom, iako sam skoro kupil jedan model još tam za Xbox One - oni prvenstveno za Xbox i proizvode, ove moje su brendirane baš za PlayStation.

700P dolaze sa dva obična USB priključka i uz Bluetooth, podrškom za dva priključka odjednom. Osobno ne znam kak bi slušal nekaj s dva mjesta, no postoji gumb koji ih šalta, pa je možda u pitanju samo jedan priključak istovremeno, a dva spojena. Ja sam priključil PS5 i Nintendo Switch 2 i oba rade. Postoji i APK koji regulira neke stvari, kao što su sound preseti.

U pakiranju i nema previše stvari, no ova "kornjača" najviše pokazuje - iznutra!

Svi hvale Novu 7P/X, hvalim ih i ja, vrhunske su, no Stealth 700P je jednostavno klasa više. Zvuk koji daju je fenomenalan i dočarava sve doživljaje, ma što da gledali, odnosno slušali. Moćan bas i ostatak skale nikoga neće ostaviti ravonodušnim.

Mali nedostatak je njihova masa, koja je poprilična, pa je teže igrati jako dugo, no znamo i sami, ionako treba uzimati redovite stanke.
Kaj više reći, prvi dojmovi jako su dobri i nadam se da ne bude nikakvih problema. 7P su zmaj i dan danas i hvala stručnoj podršci proizvođača na savjetima koji su riješili stvar.
Tak da su sad 7P na prodaju ak koga zanima, malo su, ne znam od čega, požutile spužve za uha, no ima ih na Temu po 2.69€…
Tolko zasad.