• Gaming Vijesti
  • Starfield, Indiana Jones, Sea of Thieves i drugi na PS5. Microsoft ovih dana odlučuje o otvaranju multiplatformu

Zero sad će napokon i PS i Nintendo igrači moći zaigrati Bethesdine i Activision Blizzardove igre koje su uvijek bile ekskluzivne🙄

Očito je PlayStation postao prevelik da bi se zaobišao u kontekstu konzolaškog tržišta. Ja podržavam takve odluke jer sam uvijek govorio od eksluzivnosti jedino profitiraju vlasnici platformi (ili ne profitiraju dovoljno, očito).

Npr, nedavno je HBO počeo objavljivati svoje serije na Netflixu, iako ima vlastitu streaming plaformu (Max). Neće naravno najnovije serije odmah pustiti na Netflix, no dio svog portfelja svakako hoće.

prayer Flipper

Da, "punim" ja jer baš svaki topic morate trovati. Ajde da pokušamo normalno pisati jer osim što ćete pokupit par lajkova, ničim ne pridonosite temi. Dapače, svaki put se deraila rasprava, a meni se stvara dodatan posao

Fenix

Nemoj se ljutiti, prc je bio namjenjen Masteru koji je stavio govance pa ga moram malo vuci za nogu. Prema tebi imam samo respekt i nebih te nikad trollao 😘

Sterlok Više je situacija Starfield je dobar i igrao bih, ali ne dovoljno dobar da samo zbog njega kupim Xbox… a ima i frikova poput ps2mastera.

Sterlok Ja sa 130+ sati u Starfieldu na Series x razumijem ove koji su izgubili interes koliko god bio fan Bethesdinih rpg-a.

Brijac Flipperu je pa sam stoga njega citirao. 🤷‍♂️ Ali da nije samo offtopic mislim da će puno Sony igrača sada imati prilike uživati u vrhunskim igrama. Forza, Halo i Ori su sve fantastične igre ako dođu.

Nije iznenadjenje, to sam pre svega ocekivao od novog Elder Scrollsa. Suvise velike igre da bi ih Xbox drzao kao svoje ekskluzive. Posebno kada su Bethesda igre u pitanju.

Elder Scrolls, Fallout, Doom, Evil Within, Pray…

Nisam siguran za Halo, ali to bi bila bas revolucija.

Halo je jedina Xbox stvar koju sam oduvek zeleo.

Siguran sam da ce eksluzivnost u buducnosti, kada je Xbox u pitanju biti vremenski ogranicena, a mozda cak ni to.

• [deleted]

Kad nisu u stanju prodat konzolu

biver Ja sa 130+ sati u Starfieldu na Series x razumijem ove koji su izgubili interes koliko god bio fan Bethesdinih rpg-a

Sve pet, igra ti je sranje nakon 130 sati. Ovi drugi su izgubili interes nakon 0 sati pa vjerujem da im nije ni bitno kaj igra izlazi na njihovom komadu plastike.

Fenix ja sam htio samo nasmijati ljude. Ali, neću onda vise pisat.

Moj stav je da sam imun od bilo kakvog fenbojizma i sve ovo mi je…ma dobro. Neću trovat dalje.

Flipper to je ono, ne može biti tema o xboxu ako uključuje ikakvu kritiku jer je odmah prozivanje za fanbojizam. To se vuče od GP do sad. I evo u ovoliko postova par ljudi proziva za fanbojizam neke zamišljene likove koji i ne pišu u ovom topicu i tapšu se po ramenu.

A uvjerljivo najbolja fora je neko uvjerenje da će svi pohrliti kupovati Starfield kad i ako izađe na PS.
          U pravu je @Fenix kad upozorava, jer nema šanse drukčije. Aj sad ako xbox ide multiplatform onda će ove teme biti puno jednostavnije.

prayer prema Fenixu svi uvijek imaju neki respect, ljudina si, super si, ovo ono, ali kad treba rješavat posljedice onda pogodi tko mora ostavljat sve po strani da rješava pizdarije

Flipper ja sam htio samo nasmijati ljude. Ali, neću onda vise pisat.

Mislim, jesi, nasmijao si, trolas, ali kad ja zatrolam natrag s govancem, onda "ps fanboyi ostavljaju govna"

Krivim @sandidam i @greyback , micem reakciju s foruma i vracam odcepljivac u Opatiju

Fenix Pa gle, kad ja tako kažem ja to zbilja mislim i za tebe i za Ficu i za par još ljudi koje čak znam i osobno s kojima se nikad nisam zakačio niti nemam namjeru već sve normalno kroz razgovor riješim jer mi je stalo i poštujem vaša/njihovova mišljenja.

prayer Ako stvarno stoji to sto govoris onda generalno prestani s trollanjem.