• Gaming Vijesti
  • Starfield, Indiana Jones, Sea of Thieves i drugi na PS5. Microsoft ovih dana odlučuje o otvaranju multiplatformu

escoban Samo nemoj im povirovat kad napravu PR post kako je njima bitno da svi gameri mogu uzivat u igrama…

Prije ću vjerovati Philu ili nekom trećem iz M$-a, nego ijednom Sony fanu…

Flipper tako je! Trebaju mu se i Sonyevci klanjati jer je akvizicijom potjerao onog štakora Jim-a.

escoban nisam povjerovao ni kada je sony to izjavio i krenuo sve portati na PC

Brojem da također nisu znali kud bi sa novcima pa eto portaju iz zabave na ogorčenje svojih fanbojeva

To je biznis, MS je ovu generaciju imao totalno drugi plan i viziju, jednostavno nisu uspjeli i sad minjaju planove jer nemaju druge opcije.

Saint Phil Spencer: The Patron Saint of My Wallet - Like to never miss PC  games and console : r/xbox

Svetac a ne licemjer. #Microsoft #Xbox #XboxSeriesS #XboxSeriesX #PobjedaJeBlizu #VrimeJe #SonyjuGledajiUči #NoFanbojizam #JustGames #Yep

Ful mi je čudno zamislit Halo na Playstationu, ali recimo, da stave Infinite i/ili MCC na PS, još i dodaju crossplay s PC ( Steam / Microsoft Store ) i Xbox konzolama, za multi bilo koje igre više igrača ne škodi, right? Samo šta bi mi bilo jako cursed vidjet PS button promptove u Halo igri Ha-Ha-Ha

Isto kao šta bi nekome vjerojatno bilo čudno vidjet keyboard promptove kad je Uncharted izašao na PC, jel?

Sad ovi kaj su pričali kak su izgubili interes za Starfieldom i sl. mogu dokazati da su muškarci i ne zaigrati igru, pokazati da su od riječi ili ju igrati u tajnosti.

Flipper ne sikiraj se, Phil će te uzdignuti iznad govana, kao što je i xbox sve do visina SEGA-e

Smatram ovakvu odluku odličnom poslovnim potezom Microsofta.

Zero sad će napokon i PS i Nintendo igrači moći zaigrati Bethesdine i Activision Blizzardove igre koje su uvijek bile ekskluzivne🙄

Očito je PlayStation postao prevelik da bi se zaobišao u kontekstu konzolaškog tržišta. Ja podržavam takve odluke jer sam uvijek govorio od eksluzivnosti jedino profitiraju vlasnici platformi (ili ne profitiraju dovoljno, očito).

Npr, nedavno je HBO počeo objavljivati svoje serije na Netflixu, iako ima vlastitu streaming plaformu (Max). Neće naravno najnovije serije odmah pustiti na Netflix, no dio svog portfelja svakako hoće.

prayer Flipper

Da, "punim" ja jer baš svaki topic morate trovati. Ajde da pokušamo normalno pisati jer osim što ćete pokupit par lajkova, ničim ne pridonosite temi. Dapače, svaki put se deraila rasprava, a meni se stvara dodatan posao

Fenix

Nemoj se ljutiti, prc je bio namjenjen Masteru koji je stavio govance pa ga moram malo vuci za nogu. Prema tebi imam samo respekt i nebih te nikad trollao 😘

Sterlok Više je situacija Starfield je dobar i igrao bih, ali ne dovoljno dobar da samo zbog njega kupim Xbox… a ima i frikova poput ps2mastera.