Tzereen Koliko god digitalno ima prednosti, nema do kutije i diska.
Apsolutno ima, pod uvjetom da kupuješ igru bez DRM-a (kao npr. GoG-u) koju možeš pohraniti gdje god želiš. Iz moje perpsketive, kutije i blu-ray diskovi su zastarjeli model distribucije. Nije problem u digitalu kao takvom, neko treba raditi na tome da se što veći broj igara može distribuirati putem što većih broja različitih platformi, da te platforme mogu biti prisutne na što većem broju različitog hardwarea, da se igre u što većem broju prodaju bez bilo kakvog DRM-a (koji realno jedino vrlo kratak period štiti prihode izdavača, iako je i to diskutabilno) i da igrač zapravo ima što veći izbor gdje će kupiti igru i na kojem je sistemu igrati.
Tzereen Evo, baš želim pogledat Room, Hard Candy i Manchester by the Sea. Nema ni na jednom streaming servisu. Jebem ti streaming.
Pretplatnički servisu su meni isto sranje, najčešće kada želim nešto pogledati, to se nalazi na nekom streamingu kojeg (još) ne plaćam. Izuzetak je jedino glazbena industrija i to je mislim jedini streaming kojeg plaćam trenutno (Spotify).