• Gaming Vijesti
  • Palworld je nova velika hit igra. Po broju igrača u prvom vikendu prestigao Cyberpunk, Elden Ring, Baldur’s Gate 3…

Da im je Microsoft dao 1€ da dođe na Game Pass to je 1€ više nego što vi dobili da nisu. Tu je i developer dobro prošao i Game Pass korisnici. Kužim da je cool hejtati Microsoft i Game Pass no budimo objektivni, ovdje nema gubitnika.

EDIT: @sanzo glavni razloga po mom mišljenju jest što PC platforma ima najveću bazu korisnika te su open world survival igre sa co-op elementima na samom vrhu popularnosti na Steam. Sličan Boom je prošle godine imao Sons of the Forest.

A kakav su oni marketing imali da je to tako buknulo? Zna li se što je uzrokovalo toliku popularnost na društvenim mrežama i gaming stranicama?

Ja do objave na FFA od neki dan nikad niti čuo niti vidio išta vezano za igru.

Da, 99,5% prodanih na Steam, Epic i GoG versus 0,5% skinutih sa GP nam govori kako je MS sa stavljanjem na GP obavio super posao i kako je pun pogodak za MS. 🙃

Kakav hejt, čista konstatacija. Ko i kad su u MSu procijenili za Baldurs Gate3 da izgleda kao drugorazredni Steam only RPG, opet su uboli.

Brijac Nikakav marketing, osvanuo banner na Steamu, to je sve.

Brijac

Isti marketing kao i sa Valheim, igra je jednostavno jako dobra. Nebi me čudilo da do kraja tjedna pređe čak 10M kako je krenulo, bolje nego neke AAA igre 🤷‍♂️

Zapravo imali smo sličan razgovor za Valheim kako izgleda kao guzica igra pa si ju na kraju masu igrao sa bratom. Kupi i probaj pa vidi, ako ti se ne svidi vratiš, ali zbilja je chill igra i ima dosta velik potencijal.

prayer pa si ju na kraju masu igrao sa bratom

Igramo još i ne planiramo stati 😃

Bili su traileri na nekim konf. koje smo gledali i sjećam se da smo svi komentirali da igra izgleda i djeluje jako dobro i zanimljivo. I na kraju je ispala zanimljiva. Ja sam je probao na XSX i nije to za mene, posebno jer imam backlog igara koje su za mene kvalitetnije i zanimljivije.

biver slazem se, sa fortniteom je islo jako sporo, dugo vremena je malo ko i cuo za igru, a kad su ubacili battle royal, onda je trebalo neko vrijeme da naraste, nije bas preko noci kao ova