Fetty Ništa, naš anti-share frendson Briatore iz Osijeka je izgleda prodao svoju web trgovinu. Koliko vidim novi vlasnik je Dynamic Labs iz Kutjeva (u mojoj Požeško-slavonskoj županiji).

Zero Pa kako neće biti, nedavno na ps storu nfs heat 5 bucksa…na infomark fizička verzija 33e + poštarina.

Slabo te fizičke verzije padaju s cijenom.

[deleted]

Ako se i promjeni vlasnik prije izlaska Wukonga / Outlawsa, ta akcija se free igrom će ostat vrijedit.

I'm just the messenger, dont shoot me 😃

Baš šteta, imali su nekako uvijek najjeftinije nove igre, ali čini mi se da im je marketing bio nikakav. Puno više su mi izletavali drugu shopovi tipa Zelda ili Gamershop na instu, fb i ostalim mrežama.

Koliko sam obaviješten, a znam vlasnika, pa mogu razjasniti.

Rekao je da se želi povući raditi nešto drugo, i da shop se ne zatvara, radit će i dalje. Na prodaju je ako netko želi kupiti. 😉😏

Inače bude radio, a i općenito su meni tamo najbolje cijene.

7 mjeseci kasnije

I @Tuhy ev frend se ne javlja niti novi vlasnih.

Sad se lagano pripremati za prijave i sve ostalo sto ide.

Nisu neki novci u pitanju ali ovo se tako ocito islo na prevaru da bi sad i platio odvjetnika da unistimo firmu

Miro

Ma da je i jedan euro to je previše. Treba smradove po džepu tući što jače.

To je u pitanju ona akcija 2 za 1 ili kako već? Fino vas je zajebo bivši vlasnik sa tom akcijom, netom nakon što će prodati firmu. Ako ostane na tome i ako ju je uopće prodao, jel. Baš smrdi na prevaru od trenutka objave te akcije.

Znaci platili su jednu igru koju su i dobili? I sad bi trebali dobit besplatno jednu?

renda

Ma nisu duzni pare

Nego bila je akcija 1 za 2, znaci kupis ili Dogmu 2 ili mislin da je bio Ronin i dobijes gratis kad izade Wukong ili Star Wars zavisi sto odaberes.

Akciju je stavio oko 5.1 i morao si odma platiti igru od ove prve dvije znaci preorder i placanje 3 miseca prije izlaska.

I onda 10 dana nakon akcije on prodaje firmu, ali sve ce se ispostovati sve je dogovoreno i evo niko se ne javlja.

Meni djeluje kao zadnji trzaj da napravi promet prije prodaje. Još je ok ako niste davali novce za tu drugu igru, ali je navlakusa u svakom slučaju.

Zero

Ne druga je kao gratis samo se prva placala

Kuzim sad, a jebiga kak bu bu, nadam se da budete dobili, ali barem niste pare davali.

Jel oni uopće rade sada? Vidim ljudi po FB pišu da im se nitko tamo ne javlja na mailove, pozive i poruke. Zato što mi izgleda kao da nije da se ignorira samo ta situacija s akcijom nego shop uopće ne radi.