Da ubacim i ja svoja 2 centa, ne znam ni sam kako bi definirao 100/100, nešto između obećanog, očekivanog i ispunjenog uz subjektivni dojam i objektivne činjenice. Nema smisla pa zato bi i ja mogao reći da je meni osobno npr. Bloodborne 100/100 a realno ima dovoljno problema da ne može bit iznad 95 ni da jebe rak raka.
Što se TLOU2 tiče, i da se složim i sa pričom i sa pacingom i svime što može biti planirano, nekako što me osobno bode u oči je, kao što je netko naveo, nevjerojatna jedna animacija za jednu akciju koja se jako često radi kroz svih 30tak sati igre (stealth kill ako se dobro sjećam?) i što je NPC pratnja često znala doslovno prošetati ispred neprijatelja bez da itko reagira, kvari imerzivnost i boli tim više što pokvari nevjerojatno dobru atmosferu u toj sekundi. Dugo je prošlo kako sam igrao pa možda ima još koja slična sitnica ali to su stvari zbog kojih bi mogao reći da čak i da je meni osobno 100/100 iako, bar zbog tih par stvari koje ne vjerujem da su namjerne, ne može bit 100/100. Ali u drugu ruku, toliko je tu posla i toliko varijabli i svega da nije ni za očekivati da se tu i tamo neki NPC ne usere bez razloga.