chono doktor1 ne ide nista, komentiram kako je ovo totalno off, bas ubaceno bez smisla i konteksta, ne pase u igri niti malo. Pogotovo jer je cijela scena odradena tako da se Indy ponasa kao prestraseni mulac dok zene vode ozbiljan razgovor. Ispunili su danasnju kvotu ocito sa ovim, idemo dalje. @maverick molim te pripazi na spoilere….
maverick chono napisao sam da je pisanje na momente cringe, biti ce jedno 6 puta gdje one spase India, ali dobra stvar je nakon sto ova lokacija nestane, nestati ce i taj lik kojeg spominjes. Morali su malo se dodvoriti mainstreamu. I kazem onda najljepši i najbolje napisan zenski lik bude nacistkinja. Očito nam zele poruciti sto i Hitler 40ih, da su Nazi superiornija rasa lol.
doktor1 wooddiebone Napravi shortcut na desktopu i dodaj ovo na kraju retka: +pt_supportVRAMMinimumMB 8000 Tada se mogu odabrat napredne ray tracing opcije u izborniku bez obzira na količinu VRAMa
maverick chono a to. Ma neces ni skuziti jer ce ti ubaciti jos zenskih likova. Medjutim kada ispunu kvotu, Indiana ce konačno ispasti kul, kako i treba.
chono maverick pa jebemu boga, do kada ovako? Koji ce mi to vrag u Indiani Jonesu i 1936. godini u sarmantnoj avanturi. Sere mi se od toga vise, ali bas sere Edit: obavljam Gizu, jednako dobra lokacija kao Vatikan, ali na drugaciji nacin. Nijemci ipak malo "strasniji" nego talijani
maverick chono izignoriraj, ja sam jednostavno to ucinio. Steta da ti pokvari konacni dojam o igri to sto su jedino zenski likovi sposobni i pametni u igri i sto ih ima vise nego na feminističkom okupljanju lol.
solidmerlin Jel jos nekom zbagiran zadnji chapter? Npr moram metar ipo stati od itema da ga pokupim, jos trazim pod kojim uglom. Sva interakcija mi je takva…
chono resident_evil lagane, ali zabavne. Najtezi dio su one kada moras upamtiti nekakav "rjecnik" i po njemu pogoditi kombinaciju. Nista posebno. Glavne zagonetke su na istu shemu, ali veca skala
prayer Vi šprintate kroz igru lol. Ja još nisam iz Vatikana izašao. Moram pobjediti onaj underground fight i tip me šamara kao budalu.
chono prayer odi dalje, pa se vrati, skupljaj one medicine bocice i boostaj si staminu. U Gizi imas dosta tih brawling knjiga, bas za fightove i onda samo rokaj parry u borbi. Vraga sprintam, 25h igranja, treca lokacija tek 🤣