chono

Malo je ipak rano to uzeti ozbiljno s obzirom koliko malo recenzija ima

chono Tako da opet, za najbolje iskustvo igranja je PC, a ne konzola

Upravo suprotno - konzole su uvijek pružale najbolje iskustvo igranja, a PC najkvalitetnije. Meni je najbolje iskustvo kad pokrenem igru bez razmišljanja o postavkama, driverima, grafičkoj, procesoru i kad me zaboli za išta osim za igru. Ako je developer ukenjao tehničku stranu igre onda je to do njega, a ne do konzole i do mene.

prayer vise ciljam na to da je igra popeglana za izlazak i da se radi o pravom AAA naslovu

@sandidam da ne idemo u dubioze, ovo je bilo upuceno Zero i odgovor na njegov post. Medutim, ovo sto si opisao je danasnji PC, jedan klik download i optimize i u igri si. Ako je i tehnicki skrsena, da do deva je i cekas na konzoli, dok si na PCu mozes popravit

sandidam

Hm…. Sada sa PRO konzolom; hoće 4k PSSR na 40, hoćeš 4k FSR performance 60, hoćeš 4k PSSR fidelity 30 + VRR unlocked framerate, hoćeš kobasice i grah itd….

doktor1 upravo na to i ciljam, isto je. S obzirom na hardware biras postavke i izvedbu. Kod PCa je to danas jednim klikom, detektira ti konfiguraciju i optimizira za nju

chono

ma detektira mi ku..c Ha-Ha-Ha

PO tim optimizacijama bi sve igro na low Ha-Ha-Ha

DarkPunisher nije UE5, i dalje tvrdim najveca prevara ove generacije.

@doktor1 sa napomenom da je RTGI na Box X manji od lowest na PCu. Na samom kraju DF videa je usporedba. I navode kako je RT must have za potpun vizualni dozivljaj interijera

doktor1 Quality ili performance. Doslovno sve što biram. Nisam grafički snob niti imam pro konzolu koja ne opravdava tu cijenu. 90% igrača ne zna tematiku koju ti spominješ. Otisao sam u totalni offtopic pa se ispričavam.

chono To sve stoji. Ja ne očekujem RT, 60fps itd.

Svjestan sam da su konzole ograničene. Za 400-500 eura nitko ne treba očekivati čuda.

Ali daj mi performance mod. Kada vidim da ga nema to pripisujem nesposobnosti developera.

Da su sve igre u 30 ne bih ništa rekao. Ne može i doviđenja.

Dok god vidim igre u 60 i sve jako lijepo izgledaju nitko me ne može uvjeriti da su preslabe i da se ne može optimizirati da dobiješ oboje. Izgled i izvedbu.

Fulio sam ocjenu, uzece se GP na XsX zbog ovoga. Usput probam i Stalkera da mu mirne duse mogu na Meti dati crvenu ocjenu 😇😇😇

sandidam sve sto ja biram je high i krenem igrati. Od grafe high end segmenta to ocekujem, ako ne dobijem krivim deva jednako kao i ti. Nema neke razlike bas

DarkPunisher i kada engine nije govno. A devovi idu linijom manjeg otpora pa se laćaju UE engine-a, a nemaju blage veze programirati na njemu.