Indiana Jones and the Great Circle
chono Tako da opet, za najbolje iskustvo igranja je PC, a ne konzola
Upravo suprotno - konzole su uvijek pružale najbolje iskustvo igranja, a PC najkvalitetnije. Meni je najbolje iskustvo kad pokrenem igru bez razmišljanja o postavkama, driverima, grafičkoj, procesoru i kad me zaboli za išta osim za igru. Ako je developer ukenjao tehničku stranu igre onda je to do njega, a ne do konzole i do mene.
- Uređivano
prayer vise ciljam na to da je igra popeglana za izlazak i da se radi o pravom AAA naslovu
@sandidam da ne idemo u dubioze, ovo je bilo upuceno Zero i odgovor na njegov post. Medutim, ovo sto si opisao je danasnji PC, jedan klik download i optimize i u igri si. Ako je i tehnicki skrsena, da do deva je i cekas na konzoli, dok si na PCu mozes popravit
1800p with RTGI, and locked at 60 fps on Series X
doktor1 kad dev zna poso onda je to tak, tolko o tome kak su base konzole preslabe
- Uređivano
DarkPunisher nije UE5, i dalje tvrdim najveca prevara ove generacije.
@doktor1 sa napomenom da je RTGI na Box X manji od lowest na PCu. Na samom kraju DF videa je usporedba. I navode kako je RT must have za potpun vizualni dozivljaj interijera
chono To sve stoji. Ja ne očekujem RT, 60fps itd.
Svjestan sam da su konzole ograničene. Za 400-500 eura nitko ne treba očekivati čuda.
Ali daj mi performance mod. Kada vidim da ga nema to pripisujem nesposobnosti developera.
Da su sve igre u 30 ne bih ništa rekao. Ne može i doviđenja.
Dok god vidim igre u 60 i sve jako lijepo izgledaju nitko me ne može uvjeriti da su preslabe i da se ne može optimizirati da dobiješ oboje. Izgled i izvedbu.
Fulio sam ocjenu, uzece se GP na XsX zbog ovoga. Usput probam i Stalkera da mu mirne duse mogu na Meti dati crvenu ocjenu
DarkPunisher i kada engine nije govno. A devovi idu linijom manjeg otpora pa se laćaju UE engine-a, a nemaju blage veze programirati na njemu.
93%