Demon's Souls 2 nije nikad bio ni najavljen? Ja mislim da je Fenix mislio na igre koje su najavljene, a nisu ugledale svjetlo dana.
Tako da, Bloodborne je iskupljenje za Demon's Souls i to u jednu ruku možeš smatrati spiritualnim nastavkom.
-----------------------------
Ja bih još dvije igre nabrojao za koje mi je iznimno žao što nisu ugledale svjetlo dana, a imale su odlične temelje i potencijal.
Starcraft: Ghost
Ako se netko sjeća najave ove igre još u Gameplayu, obećavala je i od tada je jednostavno zapela u produkcijskom paklu. A šteta. Mogli smo imati stealth igru smještenu u Starcraft svijetu. Zamislite kako bi samo to bilo cool.
Jebo te Heartstone i te gluposti Blizzard.
Beyond Good & Evil 2
Nikad prežaljeni nastavak iza kojeg stoji genijalni kreator Raymana, Michael Ancel. Prvi dio je odlična i originalna akcijska avantura kakve su u današnjem dobu sve rjeđe i rjeđe. No, nije sve tako crno za ovaj naslov. U posljednje vrijeme šuška se da bi Nintendo mogao uložiti u ovaj nastavak i objezbjediti ekskluzivna prava za NX konzolu. A i u posljednjem Developers Play serijalu, Acel je izjavio da ovaj nasov nije otkazan, tako da možda i ima još tračak nade. Nadajmo se da će E3 biti godina ispunjena snova broj 2.
----------------
Definitivno krunu ove teme odnosile bi Half Life 3 i The Last Guardian, ali s obzirom da drugi izlazi ove godine, sve je moguće.