Thx. Razumijem te, igrao sam svaki AC i zadnjih nekoliko dijelova jednostavno nisam mogao dovršiti zbog repetitivnosti. No FC serijal je za mene puno drukčiji od AC-a, iako sam svjestan sličnosti između njih. Sad, što se tiče tog serijala, FC3, FC4 i Primal više-manje se drže istih gameplay elemenata, no budući da sam odigrao samo trojku u cijelosti, nisam ga se još zasitio, a Primal pruža poprilično veliku dozu svježine koja mi je nedostajala kod četvorke. Također sam iznenađen da u ovih deset sati nisam naletio na dvije iste misije i non-stop proživljavam nove stvari. Priroda je iznimno živa i na svašta se može naletjeti.
Ono, lutam po brdu i primijetim pripadnike drugog plemena kako se deru jer ih napada medvjed. A to je ono pleme koje se voli igrati s vatrom, i tako, kad sam se spustio dolje da vidim razvoj situacije, primijetim medvjeda u plamenu kako bježi, dok su ovi u međuvremenu zapalili i sebe i pola šume.
Ili pobijem par otmičara da spasim pripadnika svog plemena, i taman kad ga oslobodim, od nekud izleti golemi tigar i syebe mi misiju. To mi se nekoliko puta dogodilo.
Moj jaguar voli napadati sve živo oko sebe te zbog toga stalno završi u problemima. Jednom prilikom tako idem svojim putem, kad odjednom primijetim da ga više nema iza mene. Ispostavi se da je primijetio medvjeda i počeo trčati za njim, nakon čega ga je, normalno, ovaj opalio po repu i sad sam ga ja morao otići spašavati. Nisam stigao ni doći do njega, u međuvremenu su uspjeli razbjesniti krdo mamuta i ovi su ih obojicu polomili i onda se okrenuli prema meni, da bi se u međuvremenu s druge strane počeli skupljati vukovi i ja nemao druge opcije nego da skočim s planine.
Ma igra je jako atmosferična, ima puno materijala za prepričavanje. Za mene, ovo je u rangu Far Cry-a 3 i baš uživam u igri. Jest da malo zajebavam Ubisoft u drugoj temi jer naletim povremeno na gluposti koje se ne bi smjele događati, ali na kraju, to su nebitne stvari.
Sad samo čekam da netko ovdje uleti i počne pametovati, jer sam čitao temu na forumu i znam kakvo je mišljenje ljudi o ovoj igri. Uglavnom, ja bih vam savjetovao da joj ipak date šansu.