19marksman89 Pa imao si Battlefield Vietnam stari i Battlefield Bad Company 2 Vietnam.Toliko svi velicaju BBc2 a svi zele novi Bf u Vietnamu
no-name Ajde DICE molim te daj mi Vijetnam/Hladni Rat u BF izdanju. Moljakam to već 3-4 godine.Hvala.Uf slazem se Vijetnan, to bi i ja volio, pa makar i remaster BO 1, naravno kvalitete kao i COD 4.
Raziel Ja sam Black Ops i zaboravio.80% stvari se i ne sjećam.Kad je tek igra izašla, imala je nekih problema sa stalnim padanjem FPS-a, pa nisam bas u potpunosti uživao kad sam ga prelazio.Možda skinem uskoro pa opet zaigram.
19marksman89 Ja sam Black Ops i zaboravio.80% stvari se i ne sjećam.Kad je tek igra izašla, imala je nekih problema sa stalnim padanjem FPS-a, pa nisam bas u potpunosti uživao kad sam ga prelazio.Možda skinem uskoro pa opet zaigram.Ista stvar i kod mene sa prvim igranjem.I jos sam hejto igru.
19marksman89 Bioshock Remastered 4K PCIgra stvarno ima ono nesto!Ni originalna verzija ne izgleda lose a remaster je napravio dovoljno posla da se covjek moze zaustavit i pogledat sa divljenjem oko sebe