Solid_Snake Odlični screensi dečki.viper89 ona druga slika ubija.19Marksman89 budi uspomene, i to velike, i dan danas znam uletiti na mp servere ;D.
19marksman89 viper89@ Najdraza mi je ta zuta britanska puska i opcenito bolt puske ali ovim zadnjim igranjem malo mi se ogadila igra..koncept gameplaya i to sta prokleti neprijatelji imaju tri zivota...neznam...velicao se i taj cod ali u to vrijeme brothers in arms je meni miljama bolja igra bila kao i moh pacific assault...ali valjda je multiplayer odigrao ulogu
Zero Katakombe, divnog li mjesta.. a tek tomb of the giants.. :O da, Souls igra bez nivoa s kosturima nije prava stvar. Isto kao i level pun otrova i ostalog dreka, nažalost.: ) DS1 je još najbolje pogodio taj dio s primjesom čistog horora.
19marksman89 Joj sjećam se ove zadnje slike! Tu misiju sam volio igrat!vremena kad si drobio FPS zanr
chono7 Hehe! Dobro prošao sam i Bioshocke nedavno i Metroe :) Meni je zabavno kad imam tako neki linearni fps u trajanju od cca 10 sati sa dobrom pričom.Neznam jeli nostalgija, ali ovo su nastavci kad je ipak vrijedilo igrati taj serijal.
19marksman89 Ali ovo je simply the best! Od covera koji te privucemenijado soundtrackahttp://www.youtube.com/watch?v=R9XdMnsKvUsPa najbolji prolog i prezentacija neceg novog a i engine je ovdje najljepsi
john385 eo u mom sigu imate linkove na moje YT i Twitch kanale. Poceo nedavno otkad sam upgradeo net brzinu. Laganini, for fun. Ne ocekujete top produkciju.