Solid_Snake Odlično, 50h igram već, očekujem da ću najmanje još 5-7h kako mi moj gamerski osjećaj govori. Tužno mi žuriti privesti kraju. Dark Souls predstavlja srž svega onoga što bi trebalo činiti jednu vrhunsku igru i jedno vrhunsko remek djelo. Podsjeća me na stare igre (ne da želim reći da nove suckaju, daleko od toga), samo unatoč svojoj kompleksnosti podsjeća me na jednostavnija vremena.Teško opisati, još teže razumjeti, ali pojedinci će znati o čemu pričam :-).p.s. Hvala Fromu na patchu bez kojeg igranje ovog čuda ne bi bilo moguće na mojoj kanti :-).
kharnthebetrayer Odlično, 50h igram već, očekujem da ću najmanje još 5-7h kako mi moj gamerski osjećaj govori. Tužno mi žuriti privesti kraju. Dark Souls predstavlja srž svega onoga što bi trebalo činiti jednu vrhunsku igru i jedno vrhunsko remek djelo. Podsjeća me na stare igre (ne da želim reći da nove suckaju, daleko od toga), samo unatoč svojoj kompleksnosti podsjeća me na jednostavnija vremena.Teško opisati, još teže razumjeti, ali pojedinci će znati o čemu pričam :-).p.s. Hvala Fromu na patchu bez kojeg igranje ovog čuda ne bi bilo moguće na mojoj kanti :-).Ne zaboravi DLC-e, nije jos gotovo
Solid_Snake Ne zaboravi DLC-e, nije jos gotovo Da da, i to što kažeš ;D.Lokacija Archdragon Peak PAŽNJA! Upozoravamo forumaše da ove slike sadrže fotografije koji bi mogle da osjetljive osobe dovedu do sretnog svršetka.Set 1Set 2Ovu zadnju bi najradije kao wallpaper stavio, ali ne smijem zbog buraza koji tek treba da igra igru.
19marksman89 Uncharted 4Daj jednu blizu zida ili nekog objekta da se kamera priblizi licu pa opali najblize sta mozes
Nexus Uncharted 4Daj jednu blizu zida ili nekog objekta da se kamera priblizi licu pa opali najblize sta mozesImam jedan, ali nije najbolji: (otvori u novoj kartici jel)19Marksman89 Evo ti nešto bolje:
19marksman89 Izdvojite 5min i pogledajte ovo cudo.Rendering ubije kvalitetu ali i ovako je jasno o kakvoj ljepoti pricamohttp://youtu.be/FdhrhDScrsU
ThaUrban Uncharted 1&2 - That ass kolekcijaAlmost Chick FightBehinderFav BehinderGod DamnI Know You Want MeMamacita
KruxZhlajfa Uncharted 4, šta reć. Kroz prvi prelazak napravio bogme 796 screenshotova. Taj easy screenshot feature će mi pojest HDD XDU spoiler ide sve, because we hate spoilers! :