19marksman89 Jucer sam bas instalirao opet Last light..jedna od najljepsih igri ikad a izasla je prije next gena...isto tako o kvaliteti da i ne pricam...jako podcjenjena igra iako nije imala lose ocjene
Raziel Ah, Last Light..Dođe ekipa, postavi neke standarde, i od svih ovih današnjih Next Gen igara naprave tarlašiku.
19marksman89 Davno snimljena jedna solidna runda.Dosta ljepih bf momenata,dobar score,socne psovke i na kraju dramaticni preokrethttp://youtu.be/qc7KmO2Rjh8
ThaUrban Mala me želi A u pozadini svira Šabaneee (Shorty)That outfitOvo se dogodi kad mi se frajer smije
Fico Kakva igra, ljudi moji... Kakva igra... :)Najbolja stvar je to što unatoč količini slika koje smo Chono7 i ja nabacali ovdje, niste vidjeli ni 30% igre
veigue Čak 12 godina stara igra... ali sad na PS2 emulatoru.Mislim da izgleda prilično dobro (dečko ne izgleda ništa lošije od FFXV Noctisa kojeg sam postao u odgovarajućoj temi prije par dana)EDITFicoLegend Hvala na (novom) wallpaperu!
chono7 FicoLegend - remek djelo! Igra ima sve. Lokacije, svijet i atmosfera je nesto posebno! Meni osobno najbolja igra ikad stvorena.
Fico Ne želim da Witcher ikad stane. Mislim da ću plakat dok riješim apsolutno sve XDNećeš, bez brige. Krenut ćeš u novi prelazak. ;)FicoLegend Hvala na (novom) wallpaperu!: