Fico Sunce li ti žarko Shooter ti i ta pjesma, sad ju vrtim na replay Meni je uvijek Spacer maleShep uvijek defaultni zbog paragon bonusa kad importam save u dvojku. A onda koristim renegade QT evente Kai Leng lomljenje katane best renegade moment ever
Solid_Snake Nikad neću prežaliti šta je uradio Ubisoft nakon Double Agenta. Perfektan gameplay je imao Splinter Cell, old school, napet, čisti-čisti stealth.Prva tri dijela su perfekcija. Priča je bila B produkcije, ali tačno se vidi da su developeri kreirali igru sa level dizajnom i gameplayem na prvom mjestu, a priča na drugom. Sve dok naravno nisu došli do Convictiona i od njega napraviti super heroja i coer based shooter. Fuck, zašto jednostavno ne izmisle novi ip pa neka trpaju u njega šta god hoće. Zašto svaka prokleta igra mora biti mainstream. Zašto svaka Ubijeva igra sada mora biti AAA franšiza koja se MORA prodati u desetinama miliona. I sve manje od toga je neuspjeh. Ma mrš, sad sam se samo nanervirao.
viper89 Jedna od mojih gamerskih ljubavi! : Perfetkna igra, dok je Ubi nije uništio.Jesi igrao Blacklist? Conviction je bio sve samo ne SC, ali sa Blacklistom su vratili dobar dio toga. Chaos Theory je opcenito jedan od najboljih stealth naslova (MGS je klasa za sebe) ali Blacklist je bio genijalno iznenađenje pored nekih gluposti bas se vidi da su slusali fanove u razvoju i ubacili dosta toga sta su trazili. Steta sta je Jade Raymond napustila Toronto studio. Predobra je scena kad odes u Guantanamo (camp Omega u MGSV GZ). Iste lokacije i vidis koliko je Kojimina vizija naprednija od ostalih u gamingu sa otvorenom mapom i slobodom gameplaya...Preporuka svakako za Blacklist.
19marksman89 Evo je! Meni najbolja misija u igri i najbolja sniperska misija u zanru.Svaka cast Codu 4 i Pripyatu ali ovo mi je koplje iznad.Covjek jednostavno nemoze ostat ravnodusan na ovakvu atmosferu,zvuk i grafiku.Savrsen spoj stealtha i akcije u radnjama bas koje sniperi trebaju i radit.Renderirao sam u visokoj kvaliteti pa bi na 1080p trebalo dosta dobro izgledati da predoci ovo cudo iz 2011 koje mi je ispred velikog broja danasnjih igri.http://www.youtube.com/watch?v=Fqe0_cMvNyY