TITANXIS doktor1 Na prvoj slici optička varks, frajer izgleda kao da diže onu stijenu, mislim si koji k da tak jaki frajer.
StarFox_N Solid_Snake Moj čovjek! Btw sjećam se recenzija Metroid Primea i koliko mi je bilo žao što si ne mogu priuštiti GameCube. Metroid, Resident Evil i MGS Twin Snakes. Zbog tih igara sam patio za GameCubeom.
Solid_Snake StarFox_N Tako je, isti sam bio. Slinio sam nad malim sličicama u Gameplayu kad god sam otvorio brojeve s Metroid Prime i RE: Remake recenzijama. Uff i onda se samo patnja povećavala s Sunshineom, MP2 i Killer 7 naslovima. Sve je kulminiralo s RE 4 kada sam naučio napamet recenziju od slova do slova i kada više nisam mogao izdržati, svršio sam na vijest da RE4 će dobiti port na ps2. 😅🤣
TITANXIS Evo malo drugačijeg pristupa. Sve nešto u bojama viđamo a evo malo za promjenu pomalo onako art noire izgleda. Dejs Gona u crno-bijeloj tehnici i malo sam se poigrao sa ekspozicijom u PS-u.
TITANXIS Gospođa Tucker: Molim, ti to ozbljno! Ovaj je ko protagonist kung-fu filma, negativac i sprema se da napadne Bruce Leeja. i ima problema sa štitnjačom, !
TITANXIS predaleko su pa nisu baš uočljiva horda koja se razbježala u udolini hvatajući NERO-in helić.
TITANXIS chono Šta stojko radi na trećoj slici 😆 Gubica mi je vidjet autiće u filmovima i videoigrama koji su bili nekad trend u bivšoj Jugi.