Shooter Tako sam i ja namjerava radi nekakve imerzije kad idem kroz pustinju, ali nisam moga gledat one animacije. Konj ajde ajde.
AbelKOsMos odlucio da obrnem uncharted serijal. Prva 3 pala, ali nisam bas siguran da cu uspeti zavrsiti cetvrti deo i lost legacy pre dolaska nove konzole.
chono7 Igra nije savrsena i nije Uncharted 4, ali meni je ovo tako dobro sjelo i uzivam! Osobno zasada najbolji TR od ova moderna 3.
Nightyx chono7 meni su tomb raider i rise of the tomb rider ipak drazi, ovak jos nisam presao, nekako mi puno teze za igrati, prva dva dijela sam bas ono proguto...ali svakako cu nastaviti kad uhvatim vremena, po meni, odlican serijal
chono7 Nightyx malo je ovaj drugaciji, ali nekako vise vuce na stari tomb raider. Meni osobno fantasticne lokacije, prasuma i prezivljavanje. Jedino sto mi totalno ubija atmosferu je vracanje odnosno fast travel na druge mape, jer sam ja idiot, pa moram sve odraditi
Nightyx chono7 tak i ja isto, ne izlazim iz zone dok sve ne pocisti i sve ne ispitam...dosta to zamorno moze postati kad si takav...