Završio shadow of war. samo bi stavio ovaj screenshot ovdje za kraj. instinktivno sam okinuo print screen jer me ta zadnja scena oduševila.
Na samrti si. Imaš šansu boriti se protiv zla i osvetiti se. Uzimaš u sebe Celebrimora. Zajedno se borite godinama. Porazite Saurona. Iskujete novi prsten. Zauzmete čitav Mordor i sve okolo. Želiš konačno uništit Saurona i osvetit se ali Celebrimor ga želi sa prstenom zatočiti. Celebrimor ti zabije nož u leđa tj skine prsten sa ruke i predaje ga osobi koja prihvaća njegove ideale. Ubojica od Galadriel se skupa sa celebrimorom bori protiv Saurona i porazi ga. Pokuša ga dominirati međutim sauron napravi ultimativni potez:
NO U!

Prst u pak dinamo nije prvak. Sauron uzme celebrimora u sebe u totalno nohomo smislu. Sad su oko koje bliješte u dvije boje poput jebene disku kugle. Umireš. Nekakvi jebeni pauci puzaju po tebi. Kad ono it's ya bitch shelob. mm. Pitaš ju:"Hey dušo covid brani" a ona tebi "što si mućko kolu!".
Pokazuje ti budućnost. Da si ostao pri dominaciji saurona izdominirali bi ga ko što je Nvidija izdominirala playstation 5 i 45 verzija novog Xboxa. Celebrimor postaje Celibrimordor i zauzima čitav jebeni middle earth. Kaže da ti otvoriš oči. Pored tebe prsten od Isildura. Mećeš ga (na ruku), postaješ Ringwraith Necromancer. Uzdišeš mrtve, krećeš u totalno dominaciju. Jebeš sve što hoda na dvije ili četiri noge. Apsolutni jebeni Chad. Zauzimaš sve, imaš jedno 250 Legendary Orcemona koji su svi maniac ili deranged jer si ih maltretirao dok nisu prošvikali poput Britney kad je obrijala glavu. Celebrimor U Sauronu te napada. Dominiraš. Nije bitno što si imaš level 72 Orcemone i sami doslovno igraju. Ti si baja ti si glavni. Jašeš jebenog zmaja kao da si spasio Sloveniju od korone. Dominiraš. Chad Talion. Skače sa 520 metara na glavu da se otrijezniš, a ne kao onaj Aragorn. Šugava pička a ne ranger. Prolaze Zlatne godine i duge sjene, pomoli se za naše vrijeme. Nakon najveće dominacije Middle Eartha, naprstenjačio si sa Ringwraithovima i postao šugavi nazgul da bi te nedugo nakon mala pička od Frod... apsolutni jebeni Car Gollum spasio tako što se žrtvovao samo za tebe. Da se razumijemo u Lord of the ringsu je Gollum glavni. Sauron i Celebrimor u totalno homoseksualnom zagrljaju umiru u najgorim mukama dok se tvoja duša konačno oslobađa. Ja sam jebeni Jedi.
Zadnje misli motherfucking Taliona, drugog najvećeg dominatora nakon Iluvatara.