Fico Šta reći o ovom Stalkeru, kakva atmosferaEmisije i mutanti su savršeni. Kada me sama atmosfera navodi na to da izbjegavam konflikte, mislim da dovoljno govori o tome kakva je... Ostatak u spoileru da ne zauzimaju mjestoPrva emisija preživljena...Ovo čudo mi se prikralo s leđa taman kad sam odlučio da je dovoljno sigurno za reload svih oružjaUhvatila me emisija taman kad sam išao prema Skadovsku, još se pitam zašto svi stalkeri trče negdje kad ono naoblači se, a mene trnci prođu
chono7 Još kad skužiš da je Zona zapravo živa i ima svijest postane još bolje! :) Inače ovaj koji ti se prikrao je bloodsucker i zaista to radi poput vampira, nastoji doći iza leđa i posisati svu krv.Evo još malo W3, najljepši RPG koji sam igrao (možda i igra):
Fico Clear sky :)Što je gore od toga da te zahvati emisija? Da te zahvati u zgradi kojoj ne vjeruješ What could go wrong here?...
zolt daaa, lolčina...onako video nije ništa posebno i traje 10min, još nisam ni zvuk uspio ubacit....uglavnom obični prosječni gameplay od 10min a trebalo mu je 8 sati za upload.......greatest time wasted evere da i još ga je usporilo prilikom snimanja tako da bi video trebalo stavit na 1.25 brzinu da bi izgledao prilično normalno...