zerobrun Nije moj screen (link na slici), al izgleda predobro pa sam ga moro stavit.Also, spoiler za AC Odyssey legendary mount.
f_i_c_o K. točno to, čista magija još sam izbjegavao igrat po noći jel igra ima mehanizam da si možeš podešavat vrijeme, ali me zapao jedan sidequest koji se mora riješit po noći, mislim da ne moram ništa govorit, naredna 3 screen-a govore dosta za sebeOno što nije magija u ovoj igri su upravo sidequestovi, ali to je diskusija za neki drugi put u nekoj drugoj temi :)
Shooter Ja jednostavno ne mogu stat, ima previše jaw-dropping prizora. Čeka vas još najmanje 2-3 ovolika seta. Samo šteta šta ovakva igra nema photo mode ili bar način da se sakrije UI/oružje.
Fico Jedna od najdražih mi igara. Posebna atmosfera popraćena izvrsnim likovima i predivnim dizajnom.
Shooter Jedna od najdražih mi igara. Posebna atmosfera popraćena izvrsnim likovima i predivnim dizajnom.Igram prvi put i više sam nego ugodno iznenađen, svako malo me ovim ili onim oduševi. Čim dovršim sve uključujući Burial at Sea napisat ću osvrt.Bez obzira šta je starija igra, ovaj set ima spojlera s kraja igre pa evo ovako: