Solid_Snake Već sam riješio quest, maloprije zapravo Jedino ne mogu ga još koristiti, mali sam level (7) :-(
Fico Dakle taman došao ovu sliku objaviti i vidim ti staviš. Ali fascinantno kako se osjeti razlika ovisno o tome je li kiša, oluja, sunčano podne... Predivno.
Fico Mislim da je najbolji kompliment koji se može dati CDPR-u činjenica da su napravili atmosferski toliko drukčiju lokaciju koja daje pravu svježinu trojci, a u isto vrijeme u svojoj naraciji zadržava spletke i moralno sivilo ljudi koji čine temelj svakog Witchera.
Deadwalker Meni je jebeno zapravo što ovaj puta nema onog "spasi svijet", nego si jednostavno witcher, obavljaš svoj posao i guštaš u toplom vremenu
doktor1 Deadwalker , kako si zadovoljan 21 formatom?29 ili 34"?Ja se osobno nebi više vraćo na 16...Eventualno sa 29" na 34" Imaš fix da ti cutscene u Witcheru budu u 21 formatu...Npr, Origins u 21 izgleda vrhunski, te je sve, od UIa do cutscena u tom formatu.
Deadwalker Prezadovoljan :)Uzeo sam 29'' jer iskreno nemam dovoljno jaku mašinu da vrtim 2k+ rezoluciju na framerateu kojeg želim imati. Inače da, nema šanse da se vraćam na 16 format, dosta je imerzivnije ovako igrati. I kako mi se posao dosta vrti oko grafova i Excela, otkrio sam dodatne čari 21 monitora :)
doktor1 Ima i 2560x1080 na 34".Iako neznam, mislim da bi mi to bilo preširoko / preveliko za ovu udaljenost...Inače, neke igre imaju problem sa 21 formatom no na WSGF stranici ima rješenje za 99% takvih slučajeva.
Deadwalker Mislim da je ta rezolucija za 34'' ipak premala i da, meni je ovih 29'' taman tako da bi 34'' vjerojatno bilo malo previše (iako sam vidio monitor od 40'' )
Fico Fico odlične :Hvala! :Bome, za Andromedu se svašta može pričati za animacije lica, ali okoliš oduzima dah, baš kao i u Inquisitionu.Koja je to igra?Kao što Chono kaže, Witcher 3 - magija, ne igra.