StarFox_N Evo da i ja popunim svoju kvotu postova u ovoj temi. Jedan post na godinu. Vidimo se u 2019.-oj :)Samo jedna je cut scena. Sve in game photo mode.
Solid_Snake Poceo witcher trilogiju????Yap, napokon. :=)Solid je već veteran, ali mu ne damo službenu titulu dok trojku ne pređe. Do you think universals exist as real and distinct entities or only as mental constructs?mmmmmmmMhm...So do I./ Nenad_87 fantastični screenovi, dokaz da moram pod hitno nekako Horizon nabaviti.
19marksman89 Bacili se u prone,pokrenuli "zmiju" da vidimo kako ce ostali reagirat..i naravno,ljudska psiha reagira klasicno Chono7 a tebe kad vidim u ovoj kosulji odmah mi moral padne
[deleted] Hellblade: Senua's Sacrifice(glazba tijekom borbe uz savršeno svjetlo u ovom trenutku <3)INSIDE
19marksman89 Chono7 viper89 uskoro i ja krecem.Pocet cu sa black mesom pa do epizode 2 sve u tiru.Nego,nemogu vjerovat da je to igra koja spada u ps2 generaciju
viper89 bas je zakon igra, sinoc preso dvojku, pa cu sad epizode opet. hebeno se drzi igra.hebo gabena sta ovo nisu zavrsili.
k Možete protiv svega, ali ne možete protiv klasičnih Resi interijera. ;PResident Evil: Revelations (Remastered), PS4