Solid_Snake ^^Ovaj Drake (se tako lik zove?) na 2. slici izgleda kao da je na teškim drogama.Btw. odlični screensi Veigue, imam u planu jednog lijepog dana odigrati, nadam se prije Xenoblade Chronicles 2 :)
19marksman89 Podsjeca me na PUBG.Nema neku naprednu grafiku ali artisticki i bojama igra izgleda fenomenalno.
Solid_Snake Baš je napravljen remaster predobro, osvježeno novim teksturama, modelima, višom rezolucijom, brzim učitavanjima i što je po meni najbitnije za moje oči, 60 fps-ova rock solid. Baš uživam, evo dva dana igram i već sam pri kraju.
Solid_Snake Iznimno rijetko radim screenshotove jer zaboravim na to, pa da vidimo..Dojmovi? Jesu li pogodili feel old school Lare?
yakuza_stinger Iznimno rijetko radim screenshotove jer zaboravim na to, pa da vidimo..Dojmovi? Jesu li pogodili feel old school Lare?Ako voliš TR Legends kontrole, sjest će ti ko budali šamar. Dizajn staze donekle prati stari Great Wall, ali opet dosta ima i različitosti, kao recimo Anniversary. Čovjeku svaka čast jer demo je stvarno ispoliran i na momente djeluje predivno. Čak ni screenovi ne mogu dobro dočarat izgled.Otrovni pauci su kujetine btw