Deadwalker FicoLegend Evo sine Ovaj Ansel je čista ovisnost, posebice kada čovjek igra naslov s toliko prekrasnim levelima.
doktor1 Witcher 3Nitpicker's Patch / All NPC Scabbards / UGOM / ImmersiveCAMGameplay kamera:Zumirana kamera:
doktor1 Moram si što prije nabaviti 21 monitor :(Ako igraš na PCu već sa skidanjem Immersive Camera moda dobivaš veću preglednost, kao npr kod jahanja kada makneš kameru sa guzice od konja i staviš na onu koju smo vidjeli na prezentaciji 2014te https://www.youtube.com/watch?v=sU7kfO66Ewg&t=14s
viper89 treca ti je super zakon je sto se tvoja lokacija vidi na mom screenu koji ogroman svijet, hot damn.
Fico Po meni puno bolje iskorišteno od jednog Just Causea koji isto ima ogroman svijet. Wildlands nije odlična igra, no nije ni loša. Stalno se miče između ta dva ekstrema, no lagao bih kad bi rekao da me ne zabavlja jer u 70% vremena se stvarno zabavljam otkrivajući nove krajolike i čisteći izvidnice na što tiši način.
k Solid Snake Upravo sam ti lajka sve Bloodborne i The Last Guardian related slike u ovom topicu. Lajkam i smijem se sam sebi. Vjerujem da si promijenjen čovjek nakon što si odigrao dvije od tri najbolje PS4 igre. Željno iščekujemo komentare, znamo da možeš. The Last Guardian. ONE. OF. THE. GREATS.Brdo je odličnih, ali dvije najdraže.
Cole GHOST RECON WILDLANDSIgru igram kao blesa, zapravo samo Wildlands igram već mjesec dana.Sada sam kopao po SS folderu i iskapao SS-ove, našao sam 10 najboljih, a njih čuvam za recu.Ovo su ostali koji su mi baš dragi; igra je fenomenalna, pravi lopov vremena; već imam 80 sati u igri; a mislim da nisam pola još riješio.