19marksman89 viper89 ovu mapu kao prije nisam volio...damn fool..mislim da je vjerojatno najveca ali je i odlicna.U 3 razine.garaza,uredi i kat iznad ureda.Nebis vjerovao sta siž moze uciniti od covjeka kad se vrati na ovakvu igru.Ljudi misle da sam citer.Ostalo mi u navici da osluskujem zvuk i korake,da peekam i pozicioniram se na pravo mjesto..prije ko debil trcim po sred hodnika ili negdje bezveze stojim dok dizem zastavu a sad na najpreglednijem kutu iza zaklona drzim nisan na oku,red dot u visini glave i samo padaju.Uvijek sam korak ispred
praetorian Nikad necu shvatit kako duja moze bit bolja Men je trojka odma iza 4, valjda smo manjina jbg
chono7 doktor1 naravno da mozes jer imas talent za dobre screense. Pratio sam te i na cdpr forumu u witcher 3 temi. :
resident_evil Nikad mi nije bio jasan određeni hejt prema Unchartedu 3 :( Pa samo ovaj dio na brodu i avion je remek djelo. A di je sve ostalo, plus vrlo dobre zagonetke do polovice igre.Kužim da je nabacano masu lokacija ali to mi nije smetalo. Smetao mi je sami kraj jer je identičan kao na dvojci. Ostalo sve top notch!Densetsu mislim da ti u opcijama nije namještena najbolja kvaliteta slike.
densetsu Densetsu mislim da ti u opcijama nije namještena najbolja kvaliteta slike.Moguće. Nisam ništa mijenjao, nego okinuo sliku na PS4 tako kako jest.
doktor1 doktor1 naravno da mozes jer imas talent za dobre screense. Pratio sam te i na cdpr forumu u witcher 3 temi. :Ah... :)