Prije nego zavrsim sa MohW vratimo se malo u 2007 i postavimo pitanje-koji k...!!! Hejteri ce hejtat ali ovo je impresivno.Da nismo odigrali i da neko na dolazecem E3 najavi ovakvu igru svi bi pricali kako dobro izgleda..
Osim grafike kad vratim film kakvi su fps-i bili ovo je bilo pravo osvjezenje.Nema pricu neku,nema pamtljive likove,nema muziku niti je bas voiceacting na razini.Nema ni Doom npr..Ali bogami kriza ima sve ostalo.Bug free,trajnost,grafiku,zvuk,fiziku,destrukciju,interakciju sa okolinom,koristenje vozila i slobodan izbor dali ce pjeske ili u vozilu,slobodan izbor pristupa akciji dali stealth ili rambo stil..Nano suit je bio osvjezenje i stavio nas je sa onih par izbora da imamo vise uloga u jednom liku..Pucanje na iron sight u kretanju je zahtijevalo skill,neprijatelji imaju fantastican AI a na easy se pogiba bez problema cak i sa ukljucenim armorom na odjelu..Sta se tice napucavanja i nadmudrivanja neprijatelja meni je to kao MGS iz prvog lica..uvijek su na drugom mjestu..pokusavaju te flenkat..u sumi me rulja okruzila,njih desetak sa prednje strane i onda je neko bacio smoke granade i trojica su mi dosla iza leđa..ako se pokazes pa sakrijes,na to mjesto doleti granata ali ne onako skriptirana kao u cod-u nego bas imas osjecaj da svaki NPC ima svoj mozak i da razmislja..
Evo galerija sa pocetka igre.Definitivno najmocnija vegetacija koja jos nije nadmasena..ne kuzim kako su postigli takve krosnje i drvece stvorit jer i ono najudaljenije drvo ima ostrinu i svakom listu se ocitavaju rubovi.A napucavanje u dzungli stvara one scene kao u Predatoru kad su pola sume razvalili..Imao sam slucaj da sam poginuo od padajuceg drveta dok sam uzimao screenshot..lik me gađao drvo se odlomilo i palo na mene..ova manja i tanja drveca mozes porezat i onda jos na komade sjeckat i te komade uzimat u ruku kao i svaki drugi predmet ukljucujuci i jebenu kokos

Ovo mjesto i ovaj izlazak sunca su obiljezili gaming također

Nebitni list tamo neki...