Vaš pritisak će slomit Solida pa će napokon krenit Witchera, a mene će ove njegove slike Batmana slomit pa ću krenit Batmana. Nakon toga ću bit jedini tip na forumu koji nije krenija Witchera, pa ni ja onda više neću imati opravdanja. Uglavnom, nek svak nastavi raditi svoj posao. Dobro je sve.
Ne brini, još malo ćemo ja i ti biti weirdos po pitanju Witchera .
19Marksman89 pa da, mislim samo sam iskren, svako od nas ima određeno vrijeme za igranje, prošlo je vrijeme kad sam mogao baš kako kažeš uskakti iz igre u igru, od najvećih sranja do naboljih remek djela, sve se gutalo. Evo vam moj dan: Ustajem ujutru u 7, na poslu sam u 8, budem na poslu svaki dan dakle od 8 do 17h (ako se radi veći projekt i do 18-19h) dok dođem kući, jedem, obavim te socijalne obaveze i eto 21h. Otprilike tad počnem igrati i ne mogu više od 2h kad mi se samo oči sklapaju.
A eto, iskreno, igranje jednog ogromnog rpg-a poput Witchera zahtijeva upak više od 2h da se potpuno uživiš.. Faktički kad se zahuktam moram gasiti. Zato se ja divim nekim forumašima ovdje kako sve to stignu + još pišu za portal. Stvarno, kapa dole.
Mislim ne kukam, ali... zapravo kukam , moram se nekome izjadati, svi smo mi manje više ista generacija sa istim obavezama i znate kakva je situacija :) Stvarno se nekad sjetim, dođem iz škole u pola 2 i udri po konzoli čitav dan... Prošlo je to vrijeme. Još imam "sreće" pa nemam žene/djecu, onda pitanje kad bih igrao.
Btw. sorry na offtopicu, neću više .