chono7 FicoLegend instalirao sam novi STLM mod i malo testirao. Igra izgleda bolesno dobro s tim modom, svakako preporuka.Arx Fatalis, par detalja koji su mi zapeli za oko s obzirom na godinu izlaska ove igre.Znaci ovaj pauk je daleko jaci od mene (bio) i zanimalo me mogu li ga ubiti ako ga navucem na vatru (koju sam ja zapalio) i uspjelo je. On se zapalio, par critical hit udaraca s boka i mrtav je. Fale mi ovakve stvari u danasnjim igrama, samo Souls mi je pruzao ovakve situacije i osjecaj dok igram. Inace moze se i pirpremat hrana na ovoj vatri, samo se baci komad sirovog mesa ili ribe i priceka se nekoliko sekundi.Nabavio Pickaxe i isao rudariti kristale kako bi prodao lokalnom trgovcu:Igra u kojoj se mogu podizati predmeti i premjestati bilo gdje. Vecina toga je interaktivna.Ovo isto pridonosi imerziji, pogled na vlastiti torzo, noge i ruke
Fico FicoLegend instalirao sam novi STLM mod i malo testirao. Igra izgleda bolesno dobro s tim modom, svakako preporuka.Mogao bi baš isprobati kad se vratim u svijet Witchera. No prvo Witcher 2 dovršiti. ;)
Solid_Snake To je to od Batmana, tj. što se tiče Arkham Citya.-------------------Testirao još SM3DW, sve je zasad super, izgleda predobro. Ima problema negdje sa bloomom, ali to sam primjetio da je problem kod još par igara.