Solid_Snake Naslov vam govori apsolutno sve...Svi vi sretnici koji imate PS4 i opciju share sigurno znate sta vam je raditi a mi PS3 jadničci se mozemo zadovoljit i pokojim screnshotom iz neke igre.Snimajte slikajte i podijelite sa svima nama 😉Siguran sam da ce se ovdje itekako naći zanimljivih video uradaka a i screenova..Ljepo molim da se vise od 3 screena obavezno stavi u spoiler ćisto radi preglednosti :🙂Za početak ću ubacit svojih par WRC 4 screenova čisto da probijem led... 8) 8) 8) PEACE 8) 8) 8)
Prika imamo tu tipku,ali kad je stisnem uvijek mi trazi ili facebook ili twitter a nijedno nemam,jeli se moze kako drugo sherat?
PS2MASTER imamo tu tipku,ali kad je stisnem uvijek mi trazi ili facebook ili twitter a nijedno nemam,jeli se moze kako drugo sherat?Copy to USB storage device. :)
PS2MASTER Dabar jel to PS Vita verzija?100% siguran da nije. Nemre PS Vita isporučit sliku veću od 544p kad se radi screenshot.Vostalom, Sniper Elite 3 : IMO, bole da umjesto spoiler taga budu thumbnail slike ( kad je više slika od 3, no ).
Prika meni je ovos super igra ali ne vrjedi po meni 500kn ili ti ga 60$ na us acc,da je duplo jeftinija ja mislim da bi bila i puno puno prodavanija
Nexus Bila bi jeftinija da je licenca isto jeftinija :/Isto vrijedi i za F1 kojemu licenca kosta 15 milijuna dolara.
Fenix Bila bi jeftinija da je licenca isto jeftinija :/Isto vrijedi i za F1 kojemu licenca kosta 15 milijuna dolara.Bas me zanima koliko je onda licenca za nogometno prvenstvo ili ligu prvaka lol
Nexus Bila bi jeftinija da je licenca isto jeftinija :/Isto vrijedi i za F1 kojemu licenca kosta 15 milijuna dolara.Bas me zanima koliko je onda licenca za nogometno prvenstvo ili ligu prvaka lolF1 je mislim najskuplja licenca među sportskim/racing igrama.Ligu Prvaka dobiju na 3-4 godine za 15 milijuna dolara,a ovima je godišnje 15 milijuna >:(
Blitz Evo takodjer malo Destinya...mislija napravit neku kompilaciju ali vidim da je to previse posla za mene pa sam uploada neki mec, da i ja isprobam tu "snimalicu" https://www.youtube.com/watch?v=kMkBj0Y_y-A
PS2MASTER Malo napucavanja u Crimsonlandu : https://www.facebook.com/photo.php?v=1457853597807745&set=vb.100007493553315&type=3&theater